Szukam plecaka, który zmieści 2 body, w tym jedno z podpiętym 70-200 2.8 + 3-4 dodatkowe obiektywy + lampa błyskowa. Konieczne jest też miejsce na butelkę z wodą, kanapkę i jakieś dodatkowe akcesoria (może w formie drugiej, oddzielnej przegrody?).
Zależy mi też na wygodzie i bezpieczeństwie (nie mam za bardzo zaufania do plecaków z samymi suwakami bez jakichś dodatkowych klipsów itp.), fajnie jakby cena nie przekroczyła 400zł, po cichu liczę na to, że znajdzie się coś odpowiedniego w niższej cenie.
Przeglądałam już oferty różnych sklepów, ale zupełnie nie wiem na co się zdecydować, zastanawiające są też duże różnice w cenach tego samego modelu, które sprawiają, że mam jeszcze większy mętlik w głowie. Jak dotąd moją uwagę najbardziej przykuły plecaki Benro. I tutaj zastanawiające były ceny, model Quicken 500N w jednym sklepie kosztował 330zł, a w innym ponad 500zł. Spodobały mi się też modele Cool Walker i Ranger, ale nie wiem jaka wielkość będzie dla mnie odpowiednia. Czy możecie doradzić jakieś konkretne modele plecaków (niekoniecznie Benro), które powinny spełnić moje oczekiwania?