Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Domyślnie Plecak turystyczno-fotograficzny

Witam,
    poszukuje plecak takiego jak w tytule wątku, wpadł mi w oko Genesis Nattai – ceny, dane techniczne, opinie na SKAPIEC.pl , ale ciężko mi go oceniać tylko na podstawie zdjęć. Czy może miał ktoś z tym produktem do czynienia może komu przychodzi coś innego do głowy. Konkretnie zależy mi na uniwersalnym plecaku do którego zmieszczę canona 60d obiektywy 70-300, 90 i 17-50 + baterie filtr itp, a do tego fajnie było by żebym mógł jeszcze przenieść butelkę wody kanapki kurtkę
    Znalazłem jeszcze:

* Vanguard UP-Rise 45 Ceneo - porównanie cen, sklepy, perfumy, agd, rtv, komputery
    * Plecak Contrejour 40 Ceneo - porównanie cen, sklepy, perfumy, agd, rtv, komputery
    * Lowepro Rover Pro 45L Ceneo - porównanie cen, sklepy, perfumy, agd, rtv, komputery
    * Lowepro Photo Sport Pro 30L AW czarno-szary - Plecak Lowepro - Fotozakupy.pl
    * Lowepro Rover Pro 45L AW - Torby pokrowce - Foto - Sklep internetowy Cyfrowe.pl
    * Lowepro Photo Sport 200 AW - Plecak Lowepro - Fotozakupy.pl

Ale żaden tak na prawdę nie da rady pomieścić mi tego całego mojego sprzętu

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Domyślnie Odp: Plecak turystyczno-fotograficzny

SONY

Tak widziałem i jedyne co tam znalazłem to photo sport 200AW którego już miałem w zestawieniu chyba że przeoczyłem coś ciekawego bo muszę się przyznać nie przeczytałem wszystkich stron, a taka hybryda plecakowa nie jest zbyt popularnym rozwiązaniem

Cytat Zamieszczone przez Mackownik Zobacz posta
    Ja posiadam Lowepro 400 AW i jestem zadowolony... ostatnio pożyczyłem koledze i też jest zadowolony... nie chce oddać xD
    A co do tego plecaka to czy na pewno ma on miejsce na podręczne rzeczy ala kanapki, woda, kurtka itp?
    Ostatnio edytowane przez vermer ; 10-06-2015 o 23:15

Coś już napisał

Ja posiadam Lowepro 400 AW i jestem zadowolony... ostatnio pożyczyłem koledze i też jest zadowolony... nie chce oddać xD

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Ostatnio edytowane przez salas ; 10-06-2015 o 23:18
    SONY

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

duza rozpiętosc cenowa, bo od 150 zł do 1149 wiec troche duzy rozstrzal, ale mysle z z kazdego poza tym pierwszym bedziesz zadowolony, uprise jest fajny ale jakos specjalnie turystyczny to on nie jest, ma dodakową przegrodze co prawda ale raczej bym tam wody nie wrzucił, , jezeli mysliszo pieszych wyprawach długich gdzie musisz zabrac prowiat i kurtke i jakies płyny to seria sport z lowepro powinna cie zadowolic, rozmiar dobierz według własnego uznania
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    duza rozpiętosc cenowa, bo od 150 zł do 1149 wiec troche duzy rozstrzal, ale mysle z z kazdego poza tym pierwszym bedziesz zadowolony, uprise jest fajny ale jakos specjalnie turystyczny to on nie jest, ma dodakową przegrodze co prawda ale raczej bym tam wody nie wrzucił, , jezeli mysliszo pieszych wyprawach długich gdzie musisz zabrac prowiat i kurtke i jakies płyny to seria sport z lowepro powinna cie zadowolic, rozmiar dobierz według własnego uznania
    Myślisz, że zmieści mi się pody 60d + 70-300 + 18-50 + 90? + wycieczkowe szpargały? Bo na aparat + 1 obiektyw wystarczy na 100% ale nie jestem pewien czy będę miał jak resztę przenosić
    Ostatnio edytowane przez vermer ; 11-06-2015 o 16:43

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez vermer Zobacz posta
    Tak widziałem...
    ...i nie zadałem pytania w odpowiednim dziale.
    Looknij tu:Plecak Kontrast na lustrzankę | Plecaki fotograficzne | Case Logic Polska
    Masz starszy model i chyba ciut mniejszy i nie narzekam, z miejscem powinieneś wyrobić

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów