Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar 5pirit

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Ale dobrze, że ktoś odpowiedział i to jeszcze w takiej formie, przynajmniej mnie to utwierdziło w moim przekonaniu

EDIT: Śmiać mi się chcę jak czytam to co piszecie, bo widzę, że żyjecie w świecie w którym myślicie, że TYLKO lowepro szyje swoje rzeczy z materiałów wykorzystywanych tylko w kosmosie z precyzją ufoka z planety XYZ (sam tytan, teflon, kevlar i złote nicie).

To musi fajnie wyglądać w sklepach jak dobieracie torby: sprzedawca podsuwa wam jakąś torbę NIE lowepro a wy w panice "nie nie panie, to nie jest lowepro i nie będę przez to PRO"

becek - no ciebie nie przebiję pod względem głupich i infantylnych tekstów, które tutaj na forum często wypisujesz.

Ale wasze ego musi teraz cierpieć. Przepraszam!
    Ostatnio edytowane przez 5pirit ; 29-05-2015 o 13:24
    eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Początki nałogu Awatar GoomeX
    Miasto
    Poland - Poznań

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez 5pirit Zobacz posta
    Ale dobrze, że ktoś odpowiedział i to jeszcze w takiej formie, przynajmniej mnie to utwierdziło w moim przekonaniu

[...[

Ale wasze ego musi teraz cierpieć. Przepraszam!
    Czy aby na pewno wszyscy w domu?! :-))

Moje ego nie cierpi, bez przesady, mam inne problemy niż wątek 'w czym nosić sprzęt'. Dziwię się, skąd ta niechęć do Lowepro i te herezje, które rozpisujesz? Ja nie twierdzę, że to jedyne i najlepsze torby na świecie, ale z całą pewnością są bardzo dobre. Kwestią gustu i zasobności portfela jest to czy się na dany produkt zdecydujesz, czy też nie.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów