Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Uzależniony Awatar BuRton
    Miasto
    Czeski Cieszyn

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez asknet Zobacz posta
    no właśnie i tak to działa w największym modelu który ma sensowny pas biodrowy w 10 i 15 już nie jest tak fajnie ......
    Mam modele flipside sport aw 10 i 20. W dziesiątce i tak noszę sprzęt lekki, więc nawet ten pasek biodrowy mi się sprawdza. Wcześniej bardziej chodziło mi o stwierdzenie kolegi jacek_63, że plecaka nie trzeba ściągać z PLECÓW żeby dostać się do środka Oczywiście, jeśli chodzi o tą serię plecaków lowepro to stwierdzenie jest bzdurą.
    Ostatnio edytowane przez BuRton ; 06-05-2014 o 17:59
    Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9

Coś już napisał Awatar asknet

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez BuRton Zobacz posta
    Mam modele flipside sport aw 10 i 20. W dziesiątce i tak noszę sprzęt lekki, więc nawet ten pasek biodrowy mi się sprawdza. Wcześniej bardziej chodziło mi o stwierdzenie kolegi jacek_63, że plecaka nie trzeba ściągać z PLECÓW żeby dostać się do środka Oczywiście, jeśli chodzi o tą serię plecaków lowepro to stwierdzenie jest bzdurą.
    no właśnie dziś byłem pomacać .
    i 10 za mała (body się nie mieści) pozostaje wiec 15 bo 20 jest niewiele mniejsza niż to co posiadam obecnie ... próba przekręcenia plecaka nie zakończona powodzeniem (15) być może potrzeba więcej wprawy . w 20 poszło dużo lepiej ...:-)
    R

troche sprzętu i zero umiejętności

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów