Canon 5D Mark II + 40D + 50mm f1.4 + 28mm 1.8 + 580EX https://www.facebook.com/AdamHombekFotografia
Dokładnie.
Bo moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak plecak górski, a tym bardziej foto. Plecak to plecak jeden lepszy inny gorszy, do tego każdy chodzi własnymi ścieżkami- znaczy się ma swoje przyzwyczajenia, doświadczenia, góry górom nierówne. Ciężko zrobić coś uniwersalnego. Moim zdaniem trzeba kupić cokolwiek a w życiu wyjdzie co tak naprawdę jest potrzebne. Ja używam najzwyklejszego plecaka nie wiem czy górskiego czy nie ale spełnia swoją rolę.
Mój problem jest inny i polega na tym, że zawsze biorę w góry albo za mało sprzętu albo za dużo.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja właśnie zakupiłem thinktank digital holster 20 , do środka spokojnie 5d+85 a w rozsuwanej części szeroki kąt idealnie się wpasowuje, za miesiąc odpowiem jak się sprawdza w noszeniu na pasku, generalnie fajna cena za bardzo dobra jakosc
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Witam,
Potrzebuję niedrogiej, przyzwoitej jakościowo torby do zestawu:
- Canon 600D,
- Canon EF-S 18-55mm IS II;
Za jakiś czas dokupię pewnie:
- Canon EF-S 18-135;
lub coś ciut większego, więc i to muszę mieć na uwadze.
Szukam zatem niedrogiej, przyzwoitej torby do Canona 600D ze standardowym obiektywem, dodatkowym obiektywem o większej ogniskowej i drobnych akcesoriów (ewentualna dodatkowa karta, bateria).
Z góry dzięki za podpowiedzi.
Lowepro Micro Trekker 100 myśle że byłby w sam raz. Zostanie troszkę miejsca na przyszłość, chociaż w sumie aż taki duży nie jest.
Canon 5D Mark II + 40D + 50mm f1.4 + 28mm 1.8 + 580EX https://www.facebook.com/AdamHombekFotografia
Może być też np. Tamrac Velocity 7 (U mnie mieści C500 (z gripem) z T17-50, oraz C85 1.8)
Rozwijam się... jeszcze tylko nie wiem w co.
Hej a ja szukam konkretnej torby na zestaw 60d z gripem, lampa nissin plus dyfuzory, 70-300, 20-50, 10-20, aku zapasowe, zapasowe aku do lampy, okolo 8 filtrow i drobiazgi. Co polecilibyscie dobrego?
Ja w pierwszą wycieczkę konkretną w góry miałem lowerpro fastpack 350 , i dałem radę pomieścić 60D + szkła, batoniki, jedzienie i wodę![]()
"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)"
hej mam pytanie do użytkowników sakw Thin tank
mam zamiar kupić sobie dwie sakewki pod 35L i 85 1,8 i tutaj mam mały problem.
o ile jestem pewny ze 85 wejdzie tutaj bez problemów Lens Changer? 15 - Sklep BUILT.PL, o tyle nie mam tej pewności jeśli chodzi o 35L.... nie mam jak przymierzyć wiec jeśli ktoś już korzystał to proszę o podpowiedz