Strona 72 z 168 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 711 do 720 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Coś już napisał
    Miasto
    Praszka

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez .Irwusek Zobacz posta
    A powiedz gdzie to słyszałeś? Bo ja ma mam ten plecak i mam 5d MKII z gripem + 135mm i się mieści wszystko idealnie, więc to co słyszałeś to ... Dobre w tym plecaku jest to, ze ma ten pas na biodra i bez kładzenia plecaka można wyjąć/włożyć aparat czy inne akcesoria do plecaka Choć jakbym miał kupować jeszcze raz plecak, kupiłbym większy
    Rozmawiałem ze znajomym fotografem i twierdził że z gripem się nie domknie. Całe szczęscie się mylił wiec teraz tylko polować na jakąś używke w dobrym stanie
    Canon 5D Mark II + 40D + 50mm f1.4 + 28mm 1.8 + 580EX https://www.facebook.com/AdamHombekFotografia

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez adam1717 Zobacz posta
    Tak chodzi o flipside 400. Tylko słyszałem że 5d z gripem sie nie zmieści.. Czy to prawda? Jeśli mam dobre informacje to co innego proponujecie? Aktualnie mam Lowepro Micro Trekker 100 i niestety do noszenia na plecach sie nie nadaje..
    5D z gripem siedzi aż miło Tylko producent podaje, że trzeba wyjąć poduszkę

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    wszystkie te plecaki są fajne ale w góry się nie nadają..., takie są oczywiście moje odczucia...
    Dokładnie.

Cytat Zamieszczone przez Bart Zobacz posta
    Osobiście jeszcze nie trafiłem na dobry GÓRSKI plecak foto. Mówię o jakości i funkcjonalności na poziomie produktów Deutera itp. A Ty trafiłeś na coś dobrego w tym stylu?
    Bo moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak plecak górski, a tym bardziej foto. Plecak to plecak jeden lepszy inny gorszy, do tego każdy chodzi własnymi ścieżkami - znaczy się ma swoje przyzwyczajenia, doświadczenia, góry górom nierówne. Ciężko zrobić coś uniwersalnego. Moim zdaniem trzeba kupić cokolwiek a w życiu wyjdzie co tak naprawdę jest potrzebne. Ja używam najzwyklejszego plecaka nie wiem czy górskiego czy nie ale spełnia swoją rolę.
    Mój problem jest inny i polega na tym, że zawsze biorę w góry albo za mało sprzętu albo za dużo .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Ja właśnie zakupiłem thinktank digital holster 20 , do środka spokojnie 5d+85 a w rozsuwanej części szeroki kąt idealnie się wpasowuje, za miesiąc odpowiem jak się sprawdza w noszeniu na pasku, generalnie fajna cena za bardzo dobra jakosc
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Domyślnie Jaka torba do Canona 600D z dwoma obiektywami?

Witam,

Potrzebuję niedrogiej, przyzwoitej jakościowo torby do zestawu:
    - Canon 600D,
    - Canon EF-S 18-55mm IS II;
    Za jakiś czas dokupię pewnie:
    - Canon EF-S 18-135;
    lub coś ciut większego, więc i to muszę mieć na uwadze.

Szukam zatem niedrogiej, przyzwoitej torby do Canona 600D ze standardowym obiektywem, dodatkowym obiektywem o większej ogniskowej i drobnych akcesoriów (ewentualna dodatkowa karta, bateria).

Z góry dzięki za podpowiedzi.

Coś już napisał
    Miasto
    Praszka

Domyślnie Odp: Jaka torba do Canona 600D z dwoma obiektywami?

Lowepro Micro Trekker 100 myśle że byłby w sam raz. Zostanie troszkę miejsca na przyszłość, chociaż w sumie aż taki duży nie jest.
    Canon 5D Mark II + 40D + 50mm f1.4 + 28mm 1.8 + 580EX https://www.facebook.com/AdamHombekFotografia

Bywalec Awatar McMelassa
    Miasto
    Chodzież

Domyślnie Odp: Jaka torba do Canona 600D z dwoma obiektywami?

Może być też np. Tamrac Velocity 7 (U mnie mieści C500 (z gripem) z T17-50, oraz C85 1.8)
    Rozwijam się... jeszcze tylko nie wiem w co.

Bywalec
    Miasto
    Luborzyca/k.Krakowa

Hej a ja szukam konkretnej torby na zestaw 60d z gripem, lampa nissin plus dyfuzory, 70-300, 20-50, 10-20, aku zapasowe, zapasowe aku do lampy, okolo 8 filtrow i drobiazgi. Co polecilibyscie dobrego?

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

Ja w pierwszą wycieczkę konkretną w góry miałem lowerpro fastpack 350 , i dałem radę pomieścić 60D + szkła, batoniki, jedzienie i wodę
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

hej mam pytanie do użytkowników sakw Thin tank

mam zamiar kupić sobie dwie sakewki pod 35L i 85 1,8 i tutaj mam mały problem.

o ile jestem pewny ze 85 wejdzie tutaj bez problemów Lens Changer? 15 - Sklep BUILT.PL, o tyle nie mam tej pewności jeśli chodzi o 35L.... nie mam jak przymierzyć wiec jeśli ktoś już korzystał to proszę o podpowiedz

Strona 72 z 168 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów