Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1676

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez adam1717 Zobacz posta
    Tak chodzi o flipside 400. Tylko słyszałem że 5d z gripem sie nie zmieści.. Czy to prawda? Jeśli mam dobre informacje to co innego proponujecie? Aktualnie mam Lowepro Micro Trekker 100 i niestety do noszenia na plecach sie nie nadaje..
    A powiedz gdzie to słyszałeś? Bo ja ma mam ten plecak i mam 5d MKII z gripem + 135mm i się mieści wszystko idealnie, więc to co słyszałeś to ... Dobre w tym plecaku jest to, ze ma ten pas na biodra i bez kładzenia plecaka można wyjąć/włożyć aparat czy inne akcesoria do plecaka Choć jakbym miał kupować jeszcze raz plecak, kupiłbym większy
    - FB -
    Canon + szkła

Coś już napisał
    Miasto
    Praszka

Cytat Zamieszczone przez .Irwusek Zobacz posta
    A powiedz gdzie to słyszałeś? Bo ja ma mam ten plecak i mam 5d MKII z gripem + 135mm i się mieści wszystko idealnie, więc to co słyszałeś to ... Dobre w tym plecaku jest to, ze ma ten pas na biodra i bez kładzenia plecaka można wyjąć/włożyć aparat czy inne akcesoria do plecaka Choć jakbym miał kupować jeszcze raz plecak, kupiłbym większy
    Rozmawiałem ze znajomym fotografem i twierdził że z gripem się nie domknie. Całe szczęscie się mylił wiec teraz tylko polować na jakąś używke w dobrym stanie
    Canon 5D Mark II + 40D + 50mm f1.4 + 28mm 1.8 + 580EX https://www.facebook.com/AdamHombekFotografia

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    wszystkie te plecaki są fajne ale w góry się nie nadają..., takie są oczywiście moje odczucia...
    Dokładnie.

Cytat Zamieszczone przez Bart Zobacz posta
    Osobiście jeszcze nie trafiłem na dobry GÓRSKI plecak foto. Mówię o jakości i funkcjonalności na poziomie produktów Deutera itp. A Ty trafiłeś na coś dobrego w tym stylu?
    Bo moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak plecak górski, a tym bardziej foto. Plecak to plecak jeden lepszy inny gorszy, do tego każdy chodzi własnymi ścieżkami - znaczy się ma swoje przyzwyczajenia, doświadczenia, góry górom nierówne. Ciężko zrobić coś uniwersalnego. Moim zdaniem trzeba kupić cokolwiek a w życiu wyjdzie co tak naprawdę jest potrzebne. Ja używam najzwyklejszego plecaka nie wiem czy górskiego czy nie ale spełnia swoją rolę.
    Mój problem jest inny i polega na tym, że zawsze biorę w góry albo za mało sprzętu albo za dużo .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów