Strona 26 z 168 PierwszyPierwszy ... 1624252627283676126 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Coś już napisał Awatar Natan
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Artirus, ja posiadam taką torbę o której mówisz.
    Nie jest może pakowna, ale mieści się 5d 28/1,8 i jeszcze 85.Jeżeli chodzi o wygodę noszenia to jestem bardzo zadowolony.Wybrałem ten model bo zależało mi na suchych plecach, bo dość często jeżdzę na rowerze.Zapinasz pasek na pas i masz torbę z tyłu i wtedy możesz się swobodnie schylać, możesz torbę przesunąć na przód wygodne podczas śniegu np. robisz fotę i chowasz puchę od razu do torby.Po bokach masz dwa paski którymi możesz ścisnąć torbę wtedy nić się nie miota ani nie dynda
    Ogólnie ja jestem z tej torby cholernie zadowolony i nie żałuję zakupu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Mam pas tamraca a sakwy lowepro i wszystko gra

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

No to jeszcze interesuje mnie tylko czy ktoś ma/miał do czynienia z Lowepro S&F Utility Bag 100 AW. Albo czymś innym podobnym.

Dopiero zaczyna Awatar artirus
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natan Zobacz posta
    Artirus, ja posiadam taką torbę o której mówisz.
    Nie jest może pakowna, ale mieści się 5d 28/1,8 i jeszcze 85.Jeżeli chodzi o wygodę noszenia to jestem bardzo zadowolony.Wybrałem ten model bo zależało mi na suchych plecach, bo dość często jeżdzę na rowerze.Zapinasz pasek na pas i masz torbę z tyłu i wtedy możesz się swobodnie schylać, możesz torbę przesunąć na przód wygodne podczas śniegu np. robisz fotę i chowasz puchę od razu do torby.Po bokach masz dwa paski którymi możesz ścisnąć torbę wtedy nić się nie miota ani nie dynda
    Ogólnie ja jestem z tej torby cholernie zadowolony i nie żałuję zakupu.
    Wielkie dzięki za odpowiedź. Już zwątpiłem, że ktoś to to ma i jest zadowolony.
    Trzeba zamówić i cieszyć się z nowej zabawki :-)

Domyślnie

Do Utility Bag 100 będziesz miał problem aby włożyć to szkło z osłona. Lepiej już S&F Slim Lens Pouch 55 AW ( mi tam bez problemu z osłona założona na "roboczo" wchodzi tamron 17-35 a maja chyba podobne wymiary. Co do Utility Bag 100 to szkło z max 77mm, ale to naprawdę max z osłona już jest problem.

Będę w domu to jeszcze sprawdzę, ale lepiej kupić S&F Slim Lens Pouch 55 AW

Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

mancini co do utility bag to mam zamiar tam trzymać zapasowe baterie, karty i inne śmieci, no i może lampę

Domyślnie

Jeśli do tego to jak najbardziej, lampa wchodzi idealnie ( w moim przypadku SB-800 ) łącznie upchasz tam 3 sztuki. Tylko jeden minus i to wielki sposób otwierania jest do bani, mogla być klapka z rzepem niż ten zamek. Ogólnie jeśli jest przy pasie to jedna ręka źle się otwiera zamek. Kiedyś lowepro miało SlipLock Pouch 60 AW.

Przemyśl sprawę

Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

SlipLock Pouch 60 AW jakoś mi umknęło. Musze sobie ogarnąć gdzieś żeby pomacać i wtedy zdecyduje czy może robić za nosidło na baterie i karty.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gryfino

Domyślnie

A ja mam prozycję torby nie wyglądającej na foto i to w nie dużej cenie (111 zł). Właśnie w LIDL (to nie reklama) jest oferta na torbę wędkarską, w środku pudełka. Torba solidnie wykonana sztywna, zmieści aparat obiektyw i trochę podręcznego sprzętu. Jedynie z gąbki trzeba dorobić przegródki. Pudełka można wykożywstać do innych celów lub do tego doczego zostały przeznaczone (tak jak w moim przypadku), ewentualne sprzedać na aledrogo i na pewno 50 zł odzyskać.
    "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien, co do tej pierwszej."
    Albert Einstein

Coś już napisał Awatar skylight

Domyślnie

na niewielką ilość sprzętu coś niepozornego właśnie z serii >Torba foto co nie wygląda jak torba foto< - GS-759 - podoba mi się opcja tego ekspresu pod klapką i rozmiar akurat na body z obiektywem + 1 obiektyw + lampa. Ja nie lubię za dużych toreb, bo mi w tym nie wygodnie, a czym więcej miejsca, tym więcej zapakuje i potem ramię odpada
    Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistośc /Henri Cartier - Bresson

Strona 26 z 168 PierwszyPierwszy ... 1624252627283676126 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów