Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

czy ktos z was korzysta/ albo miał okazje testować lowepro Photo Sport 200 AW?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez faulk Zobacz posta
    czy ktos z was korzysta/ albo miał okazje testować lowepro Photo Sport 200 AW?
    Podpinam się. Testów w internecie nie ma. Są tylko opisy- a szkoda bo wydaję się fajną opcją na górskie wędrówki

Uzależniony Awatar RTSiak

Domyślnie

Witam. Szukam plecaka, który pomieści najlepiej zapięte 70-200/2.8 do 1d + 1 / max 2 szkła (np coś rozmiarów 16-35/2.8), może za jakiś czas też jakaś lampa. Zależy mi na tym, żeby był możliwie jak najbardziej płaski i ogólnie nie był ''walizką przypiętą do pleców'' ;] Fajnie by było, gdyby miał dodatkową komorę np na bluzę czy inne rzeczy. W oko wpadła mi Kata 3N1-20. Podoba mi się również Naneu Alpha - ma w zestawie mocowanie statywu, którego nie ma akurat tamta konkretna sztuka Katy. Może ktoś ma jakieś porównanie tych plecaków albo, ktoś może chociaż powiedzieć coś więcej o Naneu? Czy po za tą Katą i ewentualnie Naneu znajdę jakąś alternatywę w podobnej cenie (200-300zł)?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    Witam. Szukam plecaka, który pomieści najlepiej zapięte 70-200/2.8 do 1d + 1 / max 2 szkła (np coś rozmiarów 16-35/2.8), może za jakiś czas też jakaś lampa. Zależy mi na tym, żeby był możliwie jak najbardziej płaski i ogólnie nie był ''walizką przypiętą do pleców'' ;] Fajnie by było, gdyby miał dodatkową komorę np na bluzę czy inne rzeczy. W oko wpadła mi Kata 3N1-20. Podoba mi się również Naneu Alpha - ma w zestawie mocowanie statywu, którego nie ma akurat tamta konkretna sztuka Katy. Może ktoś ma jakieś porównanie tych plecaków albo, ktoś może chociaż powiedzieć coś więcej o Naneu? Czy po za tą Katą i ewentualnie Naneu znajdę jakąś alternatywę w podobnej cenie (200-300zł)?
    Mam aktualnie na tapecie Sling-O-Matiki od TTP. Droższe, ale po krótkim zapoznaniu ciekawsze i sensowniej zaprojektowane od Katy 3N1. Sprawdź modele 20 i 30 na stronie producenta.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów