A czy mógłby ktoś polecić tani plecak, tak do max 150 zł, żeby zmieścił 550d+55-250+T17-50, w przyszłości jakąś lampę, do tego laptopa/netbooka i jeszcze gdzieś jakąś bluzę, picie etc?
A czy mógłby ktoś polecić tani plecak, tak do max 150 zł, żeby zmieścił 550d+55-250+T17-50, w przyszłości jakąś lampę, do tego laptopa/netbooka i jeszcze gdzieś jakąś bluzę, picie etc?
Ciężko się będzie zmieścić w tej cenie. Może Naneu UrbanGear U60, ale nie wiem jak tam jeszcze bluzę czy picie wciśniesz. Ja mam Naneu Alphę L, która jest dzielona na pół i jest miejsce na jakąś kurtkę i kanapki. No i dostęp do komory ze sprzętem jest od pleców, więc nikt w tłumie nie wyciągnie. Jedyny minus to trochę wysoko umieszczone pasy biodrowe i 80zł więcej. Ale zdecydowanie warto dorzucić.
Ostatnio edytowane przez winiarro ; 18-12-2011 o 22:56
Zgadza się - przy osobach bardzo wysokich pas biodrowy znajdzie się na brzuchu a nie na biodrze.Jedyny minus to trochę wysoko umieszczone pasy biodrowe
Ja mam Lowepro Rover Plus AW i mimo, że dostęp do sprzętu jest z przeciwnej strony pleców istnieje realnie mała szansa na wyciągnięcie z komory czegoś przez złodzieja w tłumie. Przyczyna tego jest fakt, że aby coś z niego wyciągnąć to praktycznie trzeba plecak "złamać" - przy zapiętym pasie biodrowym (wychodzi on tzn jego mocowanie z dołu dolnej komory) raczej jest nierealne aby móc swobodnie coś włożyć lub wyjąć.No i dostęp do komory ze sprzętem jest od pleców, więc nikt w tłumie nie wyciągnie.
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Ja mam waxwear czyli właściwie to kanwas i jest to fajny miękki materiał ,gęsto tkany nie przepuszcza wody ,jeśli chodzi o nylon to podobno f2 robi się mocno walizkowata
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
EOS + L i kupa gratów ...
W tej cenie to będzie Delta SX2
Mam takie cudo i wchodzi mi 500d z gripem, 10-22, 15-85, T70-300 i 50/1.4 i lampa.
W górnej komorze za duż miejsca nie ma ale butelka wejdzie. Kieszeń na laptop mieści bez problemu 16 cali.
Oczywiście w tej cenie jest ale. Mi plecaczek ma służyć stacjonarnie i do przewożenia sprzętu. I do tego celu się nadaje. Super jakości to on nie oferuje. (Mi niemal od razu urwał się jeden pasek od mocowania statywu).
C500d; C15-85; C50/1,4; T70-300VC; C10-22, KIT z IS (poszedł do dobrego człowieka)
Gdzieś kiedyś słyszałem że ten nylon balistyczny domke jest tak mocny że w miejscach narażonych na tarcie na torbie nie dzieje się nic natomiast potrafi nam przetrzec kurtkę npoczywiście po jakimś czasie uzytkowania
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
EOS + L i kupa gratów ...
zobacz teraz mają jakąś promocje..
http://ttfoto.pl/wyprzedaz-o_s_sale.html