Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Bywalec Awatar Jasper

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Panowie szukam plecaka miejskiego w którym pomieszczę od czasu do czasu laptopa + body z jednym obiektywem+ zapasowa karta i bateria. Fajnie by było żeby wlazły tam kanapki i jakiś notatnik na uczelnie Znacie coś takiego? Do tej pory miałem alphe ale miejskim plecakiem tego nazwać nie można i sprzedałem. Obecnie zostałem z torbą vanguarda uprise 38 która spełnia powyższe wymagania, ale jak wezmę to co chce to trochę czuć ciężar, a dużo przemieszczam się na nogach..
    Tak sobie przeglądając znalazłem jakby zamiennik kata. Dostępne bardzo różne rozmiary. Na fotkach wygląda przyzwoicie.

http://www.fotcom.pl/plecak-fotograf...-60-p-778.html

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasper Zobacz posta
    Tak sobie przeglądając znalazłem jakby zamiennik kata. Dostępne bardzo różne rozmiary. Na fotkach wygląda przyzwoicie.
    (...)[/url]
    Z tymi wszystkimi "zamiennikami" bywa bardzo różnie. W ogóle drażni mnie określenie "zamiennik". "Zamienniki" mają często tyle wspólnego z oryginałami, co ja z klasztorem Karmelitów Bosych. A jeszcze te "ta sama fabryka co Lowepro/TDK/HP/itd.".
    Co nie znaczy, że takie produkty są zawsze złe, gów[...]ne. Ja sam miałem całkiem niedawno "niefirmowy, noname'owy" plecak, który był całkiem porządnie wykonany.
    Kiedyś miałem małą torbę Fancier i była OK, możesz chyba zarydzykować.
    Prawdopodobnie będzie OK. Jak się sparzysz, kupisz najwyżej Lowepro/Katę (Katy są brzydkieee!!!!), czy inny "firmowy" produkt.
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Bywalec Awatar CyrJak
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasper Zobacz posta

http://www.fotcom.pl/plecak-fotograf...-60-p-778.html
    Zauważyłem że te zamienniki mają zawsze bardzo śmieszne nazwy :-)

Co do plecaka, wydaje się solidny poza paskiem który będzie nań trzymał na tobie, pasek wydaje się niewygodny.. ale plecaka nia miałem, nie mam, mieć nie będę więc innych opinii niż te wyciągniete z fotografii udzielić nie moge.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów