Strona 89 z 168 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez scyther5 Zobacz posta
    Póki wpadł mi taki typ: Vanguard Skyborne 51.
    Jakieś doświadczenia?
    Z Vanguardem jak najgorsze... Jeśli nie blokuje Cie kasa to kup coś porządnego z Think Tanka. Tylko że to nie jest tanie bo dla profesjonalistów robią... ale za to solidne i dyskretne..
    Camera Bags, Camera Cases, Digital Camera Bags - Think Tank Photo
    widziałem w foto-net i w fotoklik.pl

Dopiero zaczyna

Miałem tt i zgadzam się co do jakości wykonania. Jednak dyskrecja już niekoniecznie. Torba jest za bardzo kanciata i niewiele osób cywilne torby w takim stylu nosi.

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez marcinez Zobacz posta
    Miałem tt i zgadzam się co do jakości wykonania. Jednak dyskrecja już niekoniecznie. Torba jest za bardzo kanciata i niewiele osób cywilne torby w takim stylu nosi.
    No ale nie wygląda jak "pełna sprzętu foto". Dlatego ją cenię/mam

jp
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Dopiero zaczyna

Masz rację, wygląda jak pełna tylko niewiadomo czego ;-) miałem zmieniać domke właśnie na tt , ale się rozmyslilem

Coś już napisał

Przejrzałem te TT i szczerze mówiąc nie odpowiadają mi te rozwiązania, a w zasadzie ich brak (te o których pisałem w postach wyżej).
    Jeżeli chodzi o jakość wykonania to Vanguard jest aż taki fatalny?. Do tej proty miałem plecak JPA chyba za 150zł. I nie narzekałem, zmieniam bo się nie mieszczę. W teren plecak biorę kilka razy w roku (reszta w domu) i to przy normalnych pogodach.

Cytat Zamieszczone przez marcinez Zobacz posta
    Masz rację, wygląda jak pełna tylko niewiadomo czego ;-) miałem zmieniać domke właśnie na tt , ale się rozmyslilem
    zobacz na torbe Retrospectv, podobna w stylu do domke

--- Kolejny post ---

Przejrzałem te TT i szczerze mówiąc nie odpowiadają mi te rozwiązania, a w zasadzie ich brak (te o których pisałem w postach wyżej).
    Jeżeli chodzi o jakość wykonania to Vanguard jest aż taki fatalny?. Do tej proty miałem plecak JPA chyba za 150zł. I nie narzekałem, zmieniam bo się nie mieszczę. W teren plecak biorę kilka razy w roku (reszta w domu) i to przy normalnych pogodach.
    Jak ja mam plecak Airport Essential to wszystko co pisałeś jest, prócz tego wyjmowania sprzętu od tyłu. Oni robią rzeczy dla profesjonalistów, fotoreporterów a oni nie mają czasu na gmeranie za poszukiwaniem szkła, taki np dostep od strony pleców jest niewygodny. Ten plecak ma zapięcie na metalową linkę*i szyfrowy zamek, pokrowiec uszczelniony silikonem, troki do przypięcia statywu itd. Tylko tani nie był bo dałem w foto-net ponad 6 stówek. Ale z tego co pisałeś to sprzętu masz za ładnych parę złotych więc chyba szkoda go pakować w jakieś tanie wynalazki...

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez MTR Zobacz posta
    zobacz na torbe Retrospectv, podobna w stylu do domke.
    Miałem ten właśnie model. Niestety mi nie przypasowala. Świetnie wykonana, ale jednak wygląda fotograficznie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Vanguard jest bardzo dobrej jakości. Katowałem przez 2 lata nosząc codziennie jako torba na laptopa/ uczelnie/ zakupy i foto. Po tym okresie sprzedałem jako torbę w bardzo dobrym stanie. Jakbym potrzebował torby to kupiłbym jeszcze raz

Coś już napisał

Też ciekawa propozycja, ale bardzie turystyczna jak dla mnie, ale widać, że konkretnie pomysleli o zabezpieczeniach przed deszczem chociażby. Dzisiaj idę do sklepu obejrzeć tego Van...... zobaczymy jakie będą wrażenia.

Strona 89 z 168 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów