Witam,
Rozglądam się za plecakiem, takim na co dzień, w którym oprócz lustrzanki z obiektywem (ewent. 2 obiektywami), zmieściły by się inne rzeczy codziennego użytku (prowiant butelka wody).
Może używacie i polecacie?
Witam,
Rozglądam się za plecakiem, takim na co dzień, w którym oprócz lustrzanki z obiektywem (ewent. 2 obiektywami), zmieściły by się inne rzeczy codziennego użytku (prowiant butelka wody).
Może używacie i polecacie?
Plecak może być drogi oby był wygodny i funkcjonalny. Myślałem też o Lowepro Photo Sport 100 AW a nie wiem czy nie jest przereklamowany...?
Szukam plecaka coś takiego jak to Urban Gear U60n | Naneu Bags
Niby proste.. a jednak.. plecaki tej firmy dorwać w necie, ciężko zostaje zagranica.. a i to nic pewnego...
Macie jakaś alternatywę poza lowerpro
http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.
Photo Sport 100 AW nie używałem, ale mam wersję 200 AW i myślę, że spełnia Twoje kryteria. Powinien też być wygodniejszy (2 szelki zamiast jednej). Mieści sprzęt i ma zaskakująco dużą przestrzeń na inne rzeczy, jak na stosunkowo niewielki plecak. Sprawdza się na jednodniowe wędrówki, rower, góry.
Pozdrawiam,
Mirek
Też takiego szukałem, i już prawie kupiłem photo sport 200 AW, ale znalazłem na alle Primus AW, była też produkowana wersja Primus minimus AW. Myślę że warto szukać, mi się udało z paragonem używke kupić także i gwarancja jest, czasem pojawiają się aukcję na ebay'u(UK) za śmieszne pieniądze-używane oczywiście. Plecak świetny, pojemny i wygodny, i szkoda tylko że zaprzestali jego produkcję. Moim kryterium było dodatkowo chowanie body z przypietym tele, gdzie do photo sport 200 aw nie zmieści się - poziomo oczywiściew komorze foto.
Ostatnio edytowane przez pomiarowiec ; 22-11-2013 o 12:39
A czy ktoś zna jakieś naprawdę duży model torby? Taki który pomieściłby z 2-3 body + z 5 obiektywow + z 2 lampy + pierdółki typu zapasowe baterie jakąś lampke led itp ? Hama 220 (której już nie robią) jest w miarę ok, ale denerwuje mnie w niej że niema kieszeni bocznych i przednich, takie jakie mają torby Tamraca. Szukam i szukam takiej torby no i znależć nie mogę, ale może ktoś miał stycznośćz takimi dużymi torbami. Jeśli chodzi o cene to dobrze byłoby tak do 600 zł nawet za używaną. Acha dodam że nie musi to być torba największych lotów (pod względem jakości) ale żeby była po prostu naprawdę duża, no i najlepiej bez kółek itp.
6D mark II+BG-E21 / 60D+BG-E9 / 600D+BG-E8 / 350D+BG-E3 / C 16-35 4 IS L / C 17-55 2.8 IS /C 10-22 3.5-4.5 /T 28-75 2.8 /C 50 1.8 STM /C 85 1.8 /C 100 2.8 L MACRO /C 60 2.8 MACRO /C 35 2.0 IS /S 8 3.5 FISH-EYE /T 70-200 2.8 /C 70-300 4-5.6 IS /... / i coś tam jeszcze ...
Ostatnio edytowane przez jacek_63 ; 30-11-2013 o 19:05
kiedyś Canon, teraz Fuji