może ktoś potwierdzić czy do Lowepro Toploader 45 wejdzie 5d2 z 50mm?
może ktoś potwierdzić czy do Lowepro Toploader 45 wejdzie 5d2 z 50mm?
Ja rowniez polecam dakine sequence. Zmiescisz tam nie upychając na siłę: 5d z gripem i przymocowanym 70-200 2.8 z tulipanem, 24-70 2.8, 2x stałka, lampa i body zapasowe. To wszystko w glownej komorze.
Sprzet zabezpieczony bardzo solidnie. Duzo dodatkowych pojemnych kieszeni. Na plus tez praktyczny poprowiec p. deszczowy. Co prawda plecak jest duzy, ale przy tym bardzo wygodny, wiec bez obaw mozna ładowac do oporu.
dziś przyszła zamówiona torba Lowepro Toploader 45 AW 5d z 50mm wchodzi idealnie
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...17740881_n.jpg
Dzięki.
Trzeba się rozejrzeć za 55 lub zamiennikiem.
Sprawdź sobie jeszcze Ofertę Benro BENRO - Statywy / Monopody / Głowice
45 kupiłem w ciemno,a byłem przekonany ze 5tka tam nie wejdzie,a jednak :-D
O. Zapomniałem o tej firmie.
Kurczę natrafiłem na
Lowepro | Photo Hatchback AW series
500px / Blog / Lowepro Photo Hatchback 22L AW
Fajne tylko cena...
Popularny Naneu Alpha (i mniejszy brawo) opiera się na tym samym pomyśle. Używam Alphy na co dzień od 3 lat. Wymyśliłem nawet rozwiązanie na noszenie i sprzętu i kilku cienkich dokumentów A4 jednocześnie. Ogólnie trzeba dbać o czystość w takim plecaku, bo w dedykowanych tylko do sprzętu nie ma tego problemu. Wkładanie wsadu jest dość proste. Mieści 5D z 50/1.4 plus mały zoom, ewentualnie 5D z 70-200/4 i jakieś drobiazgi. Zawsze zostaje przestrzeń nad wsadem, którą też moźna zapełnić sprzętem, ale nie będzie tak chroniony. Taki plecak to nie jest rozwiązanie dla poważnego zawodowca, ale fajny plecak uniwersalny z możliwościami foto. Nie wiem jak ten lowepro, ale naneu ma mocowanie na statyw. Z praktycznego punktu widzenia pojawia się problem chowania i wyjmowania sprzętu w terenie. Słyszałem, że nie chcąc za każdym razem zdejmować i kłaść na ziemię, można obracać sobie plecak na pasie biodrowym dając sobie dostęp do komory z wsadem foto. Naneu koło 220zł, a ten?
Wysyłane z mojego NexusHD2 za pomocą Tapatalk 2
Ostatnio edytowane przez homesicalien ; 21-03-2013 o 04:55