Strona 2 z 164 PierwszyPierwszy 12341252102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 1676

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

mam podobny sprzęt:
    - C 50d
    - C 70-200 F:2.8
    - T 17-50 2.8
    - 580 EX II
    - wiadomo: aku, karty, ładowarka itp.

polecam VANGUARD up-rise 43. jedyna uwaga to to że ma jedną szelkę co przy moim doświadczeniu trekingowym (ponad 15lat) ciężko było się przestawić, ale za to dostęp do aparatu - jednym ruchem. Ma pas biodrowy. Kapok ochronny przed deszczem.

Wada: Nic po za sprzętem nie włożysz chyba, że małe picie, jedna kanapka, deszczówka.
    Na pewno nie nadaj się na wypady w góry. natomiast w plener czy do turystyki miejskiej super.

Domyślnie

ale 100-400 jest z lekka wiekszy od 70-200

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez a6851321 Zobacz posta
    ale 100-400 jest z lekka wiekszy od 70-200
    Ja używam Kata Bumblebee-222 UL.
    Kosztuje niemało, ale jest genialny plecak. Mieści 2 body (w tym jedno z dużym tele - ja noszę z Sigmą 120-300 OS, 100-400 też kiedyś nosiłem), lampę, ma sporą kieszeń na laptopa (mieści się tam lekka kurtka, bluza itp). Plecak bardzo wytrzymały, a polimerowe szelki są bardzo wygodne. Doskonale zabezpiecza sprzęt.

Coś niewiele piszecie o torbach Canon.Torba Canon Deluxe Gadget Bag 10EG jest pakowna i całkiem nieźle wykonana.Ma możliwość rozplanowania wnętrza po swojemu , posiada pas biodrowy i poza tym przystępna cenowo.

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez akpol63 Zobacz posta
    Coś niewiele piszecie o torbach Canon.Torba Canon Deluxe Gadget Bag 10EG jest pakowna i całkiem nieźle wykonana.Ma możliwość rozplanowania wnętrza po swojemu , posiada pas biodrowy i poza tym przystępna cenowo.
    Za taką kasę? Nawet za 50zł bym nie kupił, a co dopiero za blisko 200. Nigdy. Małe to to. Wykonanie zjadliwe, ale "klapa" to jakaś kpina. Wszystko się rusza, kołysze. Brak pokrowca AW - w specyfikacji nie ma. 2 boczne kieszenie, zamiast możliwości mocowania lenscase, hehe, . Przednia otwiera się na maxa = wypada zawartość.
    I to logo, oczeje..ne.

Wybacz, ale to moje zdanie nt tej torby. Zgadzać się nie musisz.

Cytat Zamieszczone przez kosdkp Zobacz posta
    Nie ma czego wybaczać,każdy może mieć swoje zdanie.Ja jak na Canona forum przystało tylko wspomniałem,że taki produkt istnieje.Wybór toreb i plecaków jest spory i każdy sobie wybiera co mu pasuje.Milego pstrykania i pozdrawiam.:-|

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Ta torba to jedynie do szafy/ bagażnika jako magazyn, żeby graty nie walaly się luzem
    Za taką kasę? Nawet za 50zł bym nie kupił, a co dopiero za blisko 200. Nigdy. Małe to to. Wykonanie zjadliwe, ale "klapa" to jakaś kpina. Wszystko się rusza, kołysze. Brak pokrowca AW - w specyfikacji nie ma. 2 boczne kieszenie, zamiast możliwości mocowania lenscase, hehe, . Przednia otwiera się na maxa = wypada zawartość.
    I to logo, oczeje..ne.

Bywalec Awatar szymkowski
    Miasto
    Kraków

I to logo, oczeje..ne.

A ja mam tą torbę i jestem z niej zadowolony. Kupiłem jakoś za 100zł i służy mi bardzo dobrze. Transportuję w niej cały sprzęt i jest git. Jestem pewien, że jak będę miał jeszcze lampę to też mi się tam zmieści
    5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
    blog.marcinszymkowski.pl | instagram

Awatar emi3000
    Miasto
    Lublin

Ja z kolei potrzebowałam coś większego, aby pomieścić body i kilka obiektywów. Zdecydowałam się na torbę Lowepro Nova 200 AW. Nie była najtańsza, ale jestem bardzo zadowolona. Torba jest poręczna i pojemna, super solidna.

Ja na razie nic nie mam , poluję na jakiś konkretny plecak, który pomieści aparat, obiektywy i laptopa.

Strona 2 z 164 PierwszyPierwszy 12341252102 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów