Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: plecak foto z komorą na laptopa

dazz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    to ja tylko dodam zeby sie nie sugerowac wygladem strony... plecaki sa naprawde przemyslane a nie tylko trendy...
    Na pierwszy rzut oka wyglądają super. Wiesz może kto je sprzedaje w rozsądnych cenach ? Bo jak narazie widzę tanie nie są

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dazz
    Na pierwszy rzut oka wyglądają super. Wiesz może kto je sprzedaje w rozsądnych cenach ? Bo jak narazie widzę tanie nie są
    Jedna pani na eBayu. Można dogadać się co do ceny i formy wysyłki, tak, aby cła nie bulić... Użytkownik ma ksywkę photococan

Uzależniony
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Przedstawiciel jest w Poznaniu. Czacha podał kiedyś nawet namiary.

http://canon-board.info/showthread.php?t=42&page=23&highlight=crumpler

Pogadaj z nimi. Często tak robię w takich sytuacjach i się udaje.

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

spróbuj plus AW compu.
    chociaż podają że ma takie rozmiary: 29,5 x 4,8 x 47,5. centymetr za mało!, może na ścisk
    jutro sprawdzę jak pasują tenby. mam laptopa który ma jeden z bokow 30 a drugi 36
    D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Bywalec Awatar K2_verti
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

może tenba DB-15CL: ma "pojemnik" na laptopa: 40 x 33. ?
    tamrac cyberPack 6 Backpack 5256 - 30:38?
    D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dazz
    ...Wymiary podane na stronie nie uwzględniają zaokrąglenia plecaka oraz tego, że suwaki nie rozsuwają się najszerszego miejsca...
    Rozmiar wewnetrzny powinien odpowiadac temu co tam mozna zapakowac. No i te zamki ... o ile wiem to plecak mozna otworzyc tak, ze nie ma problemu ze wsadem.
    Problem z tym, ze plecaki jak i torby w wiekszosci sa pod 15 i 15.4 cali, a 17-ka to juz raczej nie do podrozy z innym majdanem. Chyba ci lap-torba + plecak na aparat zostaje.
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Bywalec Awatar mruczek
    Miasto
    Bańska Bystrzyca, Słowacja

Domyślnie

nie chce mi sie szukać. Wpisz sobie w google JACK WOLFSKIN. Jest to firma szyjąca ciuchy sportowe i nie tylko. To taki mercedes wśród sprzętu sportowego. Na ich stronie znajdziesz plecaki na laptopa, z kompletem talerzy i szklanek oraz wymyślne nosidełka.
    Ta firma zbiera same nagrody za innowacyjność. Wiem coś o tym, bo zostawiłem tam kupę forsy, choćby na buty, plecak, który jest...zaje...fajny

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mruczek
    nie chce mi sie szukać. Wpisz sobie w google JACK WOLFSKIN. Jest to firma szyjąca ciuchy sportowe i nie tylko. To taki mercedes wśród sprzętu sportowego. Na ich stronie znajdziesz plecaki na laptopa, z kompletem talerzy i szklanek oraz wymyślne nosidełka.
    Ta firma zbiera same nagrody za innowacyjność. Wiem coś o tym, bo zostawiłem tam kupę forsy, choćby na buty, plecak, który jest...zaje...fajny
    problem z tym, ze wolfskin tez zaje ... kosztuje niestety ... i pytanie sie pojawia czy gra warta swieczki.
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Bywalec Awatar mruczek
    Miasto

Domyślnie

Jak pewnie wiesz, diabeł tkwi w szczegółach. Za takie wynalazki jak podwójne szwy, zamki YKK, wzmocnienia, Cordurę i inne troszke trza zapłacić. To tak jakby gadać o obiektywach. normalny zoom i ten z literka L. Troszke inne szkło, kolor....sam wiesz.

moj plecak to campus. Moze go jeszcze produkują, nie wiem. W dotyku sprawia wrażenie cienkiego ortalionu, który zaraz się rozerwie. A ja fo nosze już5 rok i nie ma przetarć i innych problemów. Siostra kupiła polski plecak z PAJAK'a. W całości z Cordury. Poszły szwy na łączeniu z zamkiem błyskawicznym

I najważniejsze, co będziesz codziennie odczuwał. CIĘŻĄR. Nie wiem jak to robi jack wolfskin, ale szelki to on ma kapitalne! Nie czujesz ciężaru na plecach!!! Jako student troszkę tych książek targam do lub z biblioteki.

Ogólnie, zachwalanie Jacka to jak zachwalanie białej"L". do póki nie spróbujesz, nie żyjesz

Bywalec Awatar mruczek
    Miasto

Domyślnie

A zresztą, Panie AGO, skoro mieszkasz w Berlinie, to jest tam olbrzymi "department store" Jacka Wolsfkina w takim białym bardzo wysokim budynku, zdajsie na Berlin SchloBstrasse

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów