Dziś kupiłem Lowepro Computrekkera. Niestety mój laptop się w nim nie mieści, brakuje centymetra. Znacie jakieś placaki z komorą na laptopa większą niż 30,5x4x38 ? Oczywiście chodzi o plecaki w podobnej cenie co computrekker.
Dziś kupiłem Lowepro Computrekkera. Niestety mój laptop się w nim nie mieści, brakuje centymetra. Znacie jakieś placaki z komorą na laptopa większą niż 30,5x4x38 ? Oczywiście chodzi o plecaki w podobnej cenie co computrekker.
Fomei tez ma kieszen na lapa... ale czy wieksza?
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Oczywiście CrumplerZamieszczone przez dazz
![]()
Szukaj w archiwum, posty Snowboardera i moje.
a używał ktoś może computrekker wersji Plus czyli wersji na lapa 17'' ? Według opisu mam on komorę laptopa cm węższą ale mi się wydaje to niemożliwe. Albo może wiecie gdzie w 3mieście można obejrzeć ten plecak ?
Spróbuj zadzwonić do fotonetu - ostatnio jak u nich byłem, to byli dosłownie zawaleni róznymi torbami lowepro.
Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...
Foto-net prowadzą moi znajomi i oczywiście od razu porozmawiałem z nimi - nie mają żadnych computrekkerów.Zamieszczone przez feder
Patrzyłem już zanim kupiłem plecak. Wymiary podane na stronie nie uwzględniają zaokrąglenia plecaka oraz tego, że suwaki nie rozsuwają się najszerszego miejsca. Oglądałem też inne plecaki na stronie i niestety nie ma szerszych. Pytam czy znacie plecaki inncyh producentów, szukałem po necie i nie wiedze niestety nic z nieci większą komorą na laptopa.Zamieszczone przez AGO
No przecież już Ci napisałem, że Crumpler!Zamieszczone przez dazz
to ja tylko dodam zeby sie nie sugerowac wygladem strony... plecaki sa naprawde przemyslane a nie tylko trendy...Zamieszczone przez Jurek Plieth
Na pierwszy rzut oka wyglądają super. Wiesz może kto je sprzedaje w rozsądnych cenach ? Bo jak narazie widzę tanie nie sąZamieszczone przez Jac
![]()
spróbuj plus AW compu.
chociaż podają że ma takie rozmiary: 29,5 x 4,8 x 47,5. centymetr za mało!, może na ścisk![]()
jutro sprawdzę jak pasują tenby. mam laptopa który ma jeden z bokow 30 a drugi 36
D3, D700, 24-70/2.8 (N), 70-200 VRII(N), SB-900(N), 50/1.8 (N)