Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: [photoSIG] Baldiego wypociny cyfrowe :)

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Baldi
    Miasto
    Radom

Domyślnie [photoSIG] Baldiego wypociny cyfrowe :)

Witajcie
    Rzućcie gałką - dwie (na razie) fotki z weekendowej sesji z bardzo uroczą osóbką o imieniu Iwonka.
    W sumie pierwsza moja cyfrowa sesja z modelką Ciekawe doświadczenie ... W przeliczeniu na negatywy wywaliłem 8 negatywów .... normalnie już bym zbankrutował, nie wspominając ile czasu by zeszło na skanowanie fotek .... hi hi
    A zatem:
    Iwonka 1
    Iwonka 2
    Pozdrowionka
    Baldi
    Moje zdjęcia www.mosionek.com
    Forum dla modelek i fotografów www.forum.promodels.pl

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Jakies miniaturki mi sie pokazują Szkoda, bo Iwonka ciekawa jest chyba... zapodaj linka do wiekszej ilosci fotek, jesli wrzucisz na jakis normalny serwer
    Pozdr - JaW
    Moja galeria Fotojaw
    Moje zdjęcia na plfoto
    Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX

Miasto
    Radom

Domyślnie

Żeby przeglądać zdjęcia na photosigu trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem
    Rejestracja podstawowa jest FREE, więc zachęcam wszystkich do korzystania z tego portalu.
    Fotograficy z CAŁEGO świata tam fotki wrzucają i jest o niebo lepszy od każdego polskiego tego typu wynalazku .... więc just do it
    Pozdro
    Baldi

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Baldi
    Żeby przeglądać zdjęcia na photosigu trzeba być zarejestrowanym użytkownikiem
    Rejestracja podstawowa jest FREE, więc zachęcam wszystkich do korzystania z tego portalu.
    Fotograficy z CAŁEGO świata tam fotki wrzucają i jest o niebo lepszy od każdego polskiego tego typu wynalazku .... więc just do it
    Pozdro
    Baldi
    Jeden szczegół - wieść gminna niesie że po rejestracji dostaje się tony spamu, więc ostrożnie...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Miasto
    Radom

Domyślnie

he he
    i tak dostaje tony spamu .... a maila na którym jestem zarejestrowany w photoSIGu używam od dobrych pięciu lat, i mam go porejestrowanego w milionie miejsc
    spamu się nie uniknie ... a portal uważam wart jest poświęceń bo maca bardzo ciekawych fotek
    Pozdro

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To trzeba zalozyc dodatkowy adres mailowy tylko do rejestrecji w takich miejcach
    dSLR + coś tam...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A rzeczywiscie jakos sporo spamu mi przybylo od czasu gdy sie zarejestrowalem na photosig . Madry Polak po szkodzie.
    Co do Iwonki - krotko ocenie bo nie lubie krotkowlosych kobiet (wiem, wiem, nie modelki sie ocenia, ale kazdy ma jakies uprzedzenia ) - zdjecie 1 OK, na zdjeciu 2 nie podoba mi sie mina. I tyle 8)

Uprawnienia umieszczania postów