Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: "Fotoreporter" do portalu miejskiego. Pytanie

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Wwa

Domyślnie

myślę że powinni Ci płacić 1k pln za każde wykonane zdjęcie. jedyne co możesz zrobić to biorąc pod uwagę posta wyżej niż mój porozmawiać czy nie mogli by kupić dla siebie a Tobie wypożyczać jakiegoś jasnego 70-200. Z takim szkłem już coś ugrasz w ciemnej hali. a lepsze zdjęcia to lepsza marka/renoma.
    Rozumiem że 92 w nicku to rocznik - młodzi zawsze chcą wszystko na już i za maksa
    Z T-shirt'ów to noszę XL, ale ze szkieł to i L wejdzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krisnrj Zobacz posta
    myślę że powinni Ci płacić 1k pln za każde wykonane zdjęcie. jedyne co możesz zrobić to biorąc pod uwagę posta wyżej niż mój porozmawiać czy nie mogli by kupić dla siebie a Tobie wypożyczać jakiegoś jasnego 70-200. Z takim szkłem już coś ugrasz w ciemnej hali. a lepsze zdjęcia to lepsza marka/renoma.
    Rozumiem że 92 w nicku to rocznik - młodzi zawsze chcą wszystko na już i za maksa
    Już zaznaczyłem, że nie oczekuje jakiś wynagrodzeń nie wiadomo jakich. Dla ucznia przysłowiowe dwie dychy to dużo. Czy tak trudno to zrozumieć??

Dziękuje za powyższe inne porady. Czyli lepiej dobrą umowę o wolontariat niż na robić to na "gębe"

Uprawnienia umieszczania postów