Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: [poszukuję filmu albo keywordów]Fast paced editing with sound effects

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Konkurs nie był konkursem dla filmowców, tylko dla "osób najlepszych w danej dziedzinie", a większość punktów była za prezentację, a nie film :

Z ręką na sercu mogę przyznać, że byłem odpowiedzialny za ostatnią kategorię, czyli 1/4 łącznej oceny, a za pozostałe kryteria raczej nie - pomysł był Oli, jeździ Ola, medale są Oli, a ja to tylko oprawiłem w odpowiednie ramy artystyczne

A film nakręciłem głównie po to, żeby te :
    osoby zobaczyły, że w Poznaniu ludzie jeżdżą na łyżworolkach i że trzeba o nich zadbać, bo jak na razie to jesteśmy marginalizowani około 157x bardziej niż rowerzyści, którzy o każdy metr kontrapasu muszą walczyć miesiącami. A że film wygrał, to przy okazji zobaczy to jeszcze kilka innych osób i będzie ładna promocja wrotkarstwa w Poznaniu i Polsce. (tak, wrotkarstwo szybkie to moja pasja jeżeli chodzi o sport)

Od strony formalnej przedstawił to już ładnie Goomis.

Niewykluczone, że jakby w regulaminie pojawił się brakujący czasownik : W konkursie (...) kryteria:
    przygotuje prezentację w postaci filmu spełniającego wymagania techniczne serwisu You Tube, o maksymalnym czasie trwania 60 sekund,
    to byłbym skłonny się bardziej przychylić do tego, że zaszło tu jakieś nadużycie, ale z drugiej strony te teksty odnośnie praw autorskich są dość solidnie skonstruowane i wątpię, aby odnosiły się tylko do ewentualnie występujących podkładów audio albo grafik na które mógłby sobie przypadkiem pozwolić autor prezentacji (i w tym przypadku zarazem osoba się prezentująca)

Wyjaśnienia zadowalające?
    Nie sądzę, aby którakolwiek z wymienionych osób obejrzała ten film, a jeżeli nawet to nie sądzę aby podeszła do zagadnienia:
    "wow mamy młodych rolkarzy w Poznaniu, zadbajmy o nich" xD
    Chyba, że za rok zrobisz film pt.:
    "Ola poszła na studia do Poznania bo myślała, że będzie mogła tu rozwijać swoją pasję którą jest wrotkarstwo szybkie. Nawet wzięła udział w konkursie miasta Poznania. Jednak zawiodła się. To zrujnowało jej życie"
    Przedstawisz Olę w ciężkiej depresji gdyż nie może jeździć po Poznaniu. Przez depresję popadła w alkoholizm i uzależnienie od narkotyków xD
    Dobra idę spać za dużo nauki na dzisiaj
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Właśnie się zastanawiam, czy nie zaproponować jej teraz napisania maila : "wiecie co, bo w sumie to wy nie macie infrastruktury wrotkarskiej w Poznaniu, także ja nie wiem czy będę tam składać papiery w ogóle. Sorkaaa :/ "

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Właśnie się zastanawiam, czy nie zaproponować jej teraz napisania maila : "wiecie co, bo w sumie to wy nie macie infrastruktury wrotkarskiej w Poznaniu, także ja nie wiem czy będę tam składać papiery w ogóle. Sorkaaa :/ "

Odpiszą jej: "Spoczko, syn wiceprezydenta się ucieszy z nagród, loffciamy, pa" xD
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wyjaśnienia zadowalające?
    Ok, spoko.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów