Foto 17.
Foto 17.
bardzo lubię za malarskie podejście do tematu.
czarodziejska galeria
Rewelacyjne "badyle". Dzieciaki na moimmonitorze tez mają takie troche dziwne kolory. Ale roślinki po prostu bajka![]()
Makra rewelacyjne, piękny bokeh. Sam mam obiektyw Oreston 1.8/50 (późniejszy Pentacon), muszę się nim pobawić więcejale nie mam ostrego od pełnej dziury, dopiero tak od 2.8 jest ok.
Oj, trzy ostatnie to obróbkowy koszmar...
Workflow taki sam jak przy "badylach"?
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
za Merde,
po pierwsze - źle naświetlone, po drugie - kadr, po trzecie - element prywatności, za którym nie przepadam.
No tak, estetyka badyli ma swoje ogranicznia (ileż można na te samą nutę).
A ten pies? "O czm" on?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Młody robiony chyba 50 1.8. Nie wiele w nich obróbki. Może światło rzeczywiście nie współgrało. Ciężko mi na to patrzeć obiektywnie. Od tego jesteście Wy. Ja nie pisałam, że będę wklejać same badyle. Po prostu lubię je fotografować. W innych kwestia abyście naprowadzili mnie na odpowiednią drogę. Niestety wypowiedzi: ładny bokeh, beznadziejna obróbka nie wiele mi dają. Proszę o więcej porad. Miłego!
![]()
Ostatnio edytowane przez Marta__Wasilewska ; 20-11-2011 o 18:26 Powód: Automerged Doublepost
A któż jest od oceniania
daje do myślenia
Od siebie za Igorem i Merde dodam, że nie każda stylistyka się sprawdzi - to co dobre na kwiatuchy niekoniecznie będzie dobre na dzieci. Na resztę odpowiedz sobie sama:
I tego się 3maj:rolleyes:
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis