Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z kursorem CS5

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie Problem z kursorem CS5

Witam serdecznie ostatnio zrobiłem format systemu W7. Podczas pracy na wacomie w CS5 zdarza się że po wyborze pędzla i pracy nim kursor zaczyna migać. Nie ważne czy to jest pędzel czy inne narzędzie cały czas miga. Pomaga tylko restart systemu. Zauważyłem też że jak nie pracuję w PS dłuższą chwilę to tak się dzieje. Może ktoś miał taki problem i zechciał by się podzielić jak to naprawić za co serdeczne dzięki.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Jeśli masz włączoną opcję przyspieszenia OpenGL to możesz spróbować wgrać nowe sterowniki do karty graficznej, albo wyłączyć opcję przyspieszenia, choć to słabe rozwiązanie.

Uzależniony
    Miasto

Domyślnie

Próbowałem tak i tak. Dziś odinstalowałem CS5 i zainstalowałem ponownie póki co spokój.

Początki nałogu Awatar diplo
    Miasto
    Zamość

Domyślnie

manfred - zainstaluj nowe sterowniki do karty graficznej, oraz włącz/wyłącz przyspieszenie w CS jak znowu to się będzie działo
    5DMK3 z grypą, 5DMK2 też chory, 6D, 40D,1200D, 350D, C85 f1.8, C24-70 f2.8L, C70-200 f4 L IS, S 35 1.4 A, T 15-30 2.8, S 18-125 f3.5/5.6, C430EX, YN-600EX-RT...i kit

Uzależniony
    Miasto

Domyślnie

Dzięki ale właśnie jak zainstalowałem nowe stery ze strony Nvidi to zaczęły się cuda dziać. Dlatego odinstalowałem i zainstalowałem stery z płyty oryginalnej. Dodatkowo odinstalowałem PS i zainstalowałem ponownie i odpukać PS działa stabilnie.

Uprawnienia umieszczania postów