Pokaż wyniki od 1 do 10 z 88

Wątek: Nowe body vs nowy obiektyw

Mieszany widok

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

P.S. Co do gripa, to przez lata do serii XXD nie widziałem potrzeby używania, mimo że posiadam C70-200 F4, a nie mam krótkich palców, więc jest to kwestia preferencji i własnych upodobań, a nie przymus używania z takim czy innym szkłem.
    "Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smok Zobacz posta
    P.S. Co do gripa, to przez lata do serii XXD nie widziałem potrzeby używania, mimo że posiadam C70-200 F4, a nie mam krótkich palców, więc jest to kwestia preferencji i własnych upodobań, a nie przymus używania z takim czy innym szkłem.
    Używając dwucyfrowego body miałeś doczynienia z magnezowym korpusem a nie plastikową wydmuszką jaką jest 1000D. Ja nie wyobrażam sobie powiesić do takiego body dwa razy cięższe szklo 70-200 To nie jest kwestia upodobań tylko sztuka utrzymania takiego zestawu.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 09-11-2011 o 16:56
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Bywalec Awatar Smok
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Używając dwucyfrowego body miałeś doczynienia z magnezowym korpusem a nie plastikową wydmuszką jaką jest 1000D. Ja nie wyobrażam sobie powiesić do takiego body dwa razy cięższe szklo 70-200 To nie jest kwestia upodobań tylko sztuka utrzymania takiego zestawu.
    Przepraszam, moja pomyłka, miałem na myśli XXXD, a nie jak napisałem XXD.
    I nadal podtrzymuję tę opinię
    "Piękno jest doskonałością z defektami" - Gilbert Adair

Uprawnienia umieszczania postów