Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: 6000usd za slub...:)

Mieszany widok

Domyślnie 6000usd za slub...:)

Ano takie ceny za oceanem.
    I fotki niezle

http://www.jrgeoffrion.com/

Dzial Pricing

Coś już napisał Awatar jrock7
    Miasto
    Sopot

Domyślnie

No....u nas takich cen to dłuuuugo jeszcze nie będzie....chociaż pewnie poziomem fotek niektórzy rodzimi fotografowie już dorównują...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    Ano takie ceny za oceanem.
    I fotki niezle

http://www.jrgeoffrion.com/

Dzial Pricing
    Nie wiem jakie tam sa ceny ogolnie, ale ta jest jakas kosmiczna...
    Poza tym uwazam, ze Grabek foci rownie dobrze, powiem wiecej - znacznie lepiej niz tamte!
    www.grabek.pl

Nie znam jego cennika, jednak na pewno nie sa to jakies chore ceny

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Simon
    Nie wiem jakie tam sa ceny ogolnie, ale ta jest jakas kosmiczna...
    dla Polaków napewno. za wielką wodą jak się jest dobrym to się zarabia dobrze. w każdym razie niech taka wersja jeszcze trwa.

Poza tym uwazam, ze Grabek foci rownie dobrze, powiem wiecej - znacznie lepiej niz tamte!
    www.grabek.pl
    Simon, rzecz gustu. niby podobne pomysły ;-) a jednak kadry, inne pokazywanie emocji/uczuć, inne tonowanie obrazu, operowanie ostrością.

Nie znam jego cennika, jednak na pewno nie sa to jakies chore ceny
    wiesz, pewnie nie. realia naszego rynku dają się odczuć, szczególnie jeżeli żyjesz z fotografii.
    gra i buczy bebop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebop
    niby podobne pomysły ;-) a jednak kadry, inne pokazywanie emocji/uczuć, inne tonowanie obrazu, operowanie ostrością.
    Widzialem tam kilka zdjec, niemal identycznych do tych Grabka. Juz pomijam, kto od kogo czerpal, moze przypadek, niewazne... Szczerze przyznam, ze te naszego rodzimego fotografa sa w tych przypadkach o niebo lepsze i ciekawsze. Oczywiscie, dla mnie, bo jak wspomniales - rzecz gustu ;-)
    Nie uwazam, ze nalezy sie podniecac wszystkim tym co drogie i za oceanem, a tuja akurat nic bardzo ciekawego i odmiennego niestety nie znalazlem

Uzależniony
    Miasto
    fafa

Domyślnie

Nie uwazam, ze nalezy sie podniecac wszystkim tym co drogie i za oceanem, a tuja akurat nic bardzo ciekawego i odmiennego niestety nie znalazlem
    rzecz gustu i kwestia zwracania uwagi na detale. nie umniejszając dorobku Jarka, ten koleś robi naprawdę bardzo dobre zdjęcia. co z tego, jak już ślub brałem a i tak mnie na nie niestać. miło na nie popatrzeć.

i dzięki Piotrze (iczek) za kolejny ********y link do wartych oglądania zdjęć. moim subiektywnym landszafciarskim zdaniem. pozdrawiam
    gra i buczy bebop

Pełne uzależnienie

Domyślnie

I całe 16 odbitek się dostaje już w 3-4 tygodnie po ślubie - super - polskie młode pary niech się ustawiają w kolejce do fotografowania

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

E tam, jakie 6000$? 5950
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Drogo bierze, bo musi mu się zwrócić ta inwestycja w sprzęt Leicy...
    Zdjęcia nierówne - jedne dla mnie interesujące, inne zaś nijakie, albo mało różniące się powtórki innych (np. 3 ujęcia twarzy faceta, raz z cielęcym wzrokiem, raz z przygryzionymi wargami) - dla zainteresowanych może i fajne.

Domyślnie

No wiec ja mam za soba przewalenie sieci w poszukiwaniu amerukańskich profi "ślubiarzy" i powiem Wam , ze standardem jest 8000usd Nie mowie juz, ze sa magicy pracujacy na 3 rece i onie biora ... od 10.000usd.

Wymiekam.

Co do gustu to jak wszyscy wiemu, o tym sie nie dyskutuje.
    Ja w Polsce nie znam (a znam wiele autorow) fotogafa, ktory robi zdjecia choc zblizone do tych na zapodanej stronie

No sorry - Jarek Grabek !?
    Chyba robimy krzywde porównujac Jarka (sorry ze na TY) do tego goscia z USA.

Jak to bylo w tym filmie:..." a pani nie i jeszcze długo, długo nie..."

Dla mnie nie ma zadnego porównania. Na Polskie warunki OK - fajne, ale na "zaoceaniczne" to norma.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów