Ano takie ceny za oceanem.
I fotki niezle
http://www.jrgeoffrion.com/
Dzial Pricing![]()
Ano takie ceny za oceanem.
I fotki niezle
http://www.jrgeoffrion.com/
Dzial Pricing![]()
No....u nas takich cen to dłuuuugo jeszcze nie będzie....chociaż pewnie poziomem fotek niektórzy rodzimi fotografowie już dorównują...
Nie wiem jakie tam sa ceny ogolnie, ale ta jest jakas kosmiczna...Zamieszczone przez iczek
Poza tym uwazam, ze Grabek foci rownie dobrze, powiem wiecej - znacznie lepiej niz tamte!
www.grabek.pl
Nie znam jego cennika, jednak na pewno nie sa to jakies chore ceny![]()
dla Polaków napewno. za wielką wodą jak się jest dobrym to się zarabia dobrze. w każdym razie niech taka wersja jeszcze trwa.Zamieszczone przez Simon
Simon, rzecz gustu. niby podobne pomysły ;-) a jednak kadry, inne pokazywanie emocji/uczuć, inne tonowanie obrazu, operowanie ostrością.Zamieszczone przez Simon
wiesz, pewnie nie. realia naszego rynku dają się odczuć, szczególnie jeżeli żyjesz z fotografii.Zamieszczone przez Simon
gra i buczy bebop
Widzialem tam kilka zdjec, niemal identycznych do tych Grabka. Juz pomijam, kto od kogo czerpal, moze przypadek, niewazne... Szczerze przyznam, ze te naszego rodzimego fotografa sa w tych przypadkach o niebo lepsze i ciekawsze. Oczywiscie, dla mnie, bo jak wspomniales - rzecz gustu ;-)Zamieszczone przez bebop
Nie uwazam, ze nalezy sie podniecac wszystkim tym co drogie i za oceanem, a tuja akurat nic bardzo ciekawego i odmiennego niestety nie znalazlem![]()
rzecz gustu i kwestia zwracania uwagi na detale. nie umniejszając dorobku Jarka, ten koleś robi naprawdę bardzo dobre zdjęcia. co z tego, jak już ślub brałem a i tak mnie na nie niestać. miło na nie popatrzeć.Zamieszczone przez Simon
i dzięki Piotrze (iczek) za kolejny ********y link do wartych oglądania zdjęć. moim subiektywnym landszafciarskim zdaniem. pozdrawiam
gra i buczy bebop
E tam, jakie 6000$? 5950![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
No wiec ja mam za soba przewalenie sieci w poszukiwaniu amerukańskich profi "ślubiarzy" i powiem Wam , ze standardem jest 8000usdNie mowie juz, ze sa magicy pracujacy na 3 rece i onie biora ... od 10.000usd.
Wymiekam.
Co do gustu to jak wszyscy wiemu, o tym sie nie dyskutuje.
Ja w Polsce nie znam (a znam wiele autorow) fotogafa, ktory robi zdjecia choc zblizone do tych na zapodanej stronie
No sorry - Jarek Grabek !?
Chyba robimy krzywde porównujac Jarka (sorry ze na TY) do tego goscia z USA.
Jak to bylo w tym filmie:..." a pani nie i jeszcze długo, długo nie..."
Dla mnie nie ma zadnego porównania. Na Polskie warunki OK - fajne, ale na "zaoceaniczne" to norma.