Pokaż wyniki od 41 do 50 z 53

Wątek: Ostrzeżenie

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Właśnie, ja decyduje. A nie operator czy drugi abonent. Wyobraź sobie, że ustawiam taką maszynę na swoim numerze domowym. Dzwonisz do mnie nie świadomy niczego i co? Masz płacić mi miliony za to, że do mnie zadzwoniłeś? Bo przecież zadzwoniłeś, czyli chciałeś.

To trochę jak z słynnym powiedzeniem Kerna, które sparafrazowane do tej sytuacji brzmiałoby: "Każda kobieta zgadza się na gwałt, jeśli nie nosi pasa cnoty".
    Tomasz, wybacz ale więcej nic nie zdradzę. Może oprócz tego, że kolega zajmujący się zabezpieczeniami pokazał mi jak za pomocą ogólnie dostępnego urządzenia ( nie zwykłego telefonu) dzwonił do mnie z ID dowolnej strony wybierającej !!. jaja sobie robiliśmy z ludzi, którzy byli akurat na wczasach, za numer dzwoniący podstawialiśmy np. numer jednego z dyrektorów i szło ... I były rekordy bilingowe tego połaczenia, tyle że był to ekperyment i zostały usunięte....
    teraz wyobraź sobie, ze na linii na którą dzwonisz jest podpięte coś takiego, usługa CLIP (identyfikacja numeru dzwoniącego). Twój numer jest zapamietywany i w pewien sposób (nie zdradzę jaki) generowane są "z Twego numeru" połaczenia... Acha .. urządzonko kosztuje kilkaset $
    Ostatnio edytowane przez MarekC ; 12-01-2006 o 17:05
    Pozdrawiam
    Marek

Uprawnienia umieszczania postów