A te Kajmany to gdzie?? coś mi chodzi po głowie, że na Mazurach...![]()
BTW, pamiętacie czasy jak jeździła czarna wołga i porywała dzieci![]()
A te Kajmany to gdzie?? coś mi chodzi po głowie, że na Mazurach...![]()
BTW, pamiętacie czasy jak jeździła czarna wołga i porywała dzieci![]()
To odpowiedz sobie na pytanie dlaczego TP wysyłała ostatnio handlowców by namawiali ludzi do podpisania umów na blokowanie numerów 0300, 0400, 0700Zamieszczone przez stdanielo
![]()
Poza tym pracuję dla telekomu i mogę ci potwierdzić, że takie numery są robione do dziś i co jakiś czas, gdy czujność ludzi spadnie. Chcesz to wierz, nie chcesz to baw się dobrze, tylko nie płacz jeśli kiedyś widząc kwotę za rachunek telefoniczny szczęka opdanie ci do podłogi.
Pozdrawiam
Marek
A czy ten problem dotyczy takze ludzi, ktorzy korzystaja z uslug innych operatorow niz telekompromitacja polska s.a?![]()
i co ma wspolnego z fotografia :-)
Ogólnie - TAK.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Szczególnie - zależy od firmy. Połaczenia z numerami komercyjnymi to z jednej strony wyższe rachunki, a więc przychody firmy. Z drugiej zaś problemy windykacyjne. te dwie sprawy trzeba umiejętnie wyważyć.
U nas od dawna każdy klient ma domyslnie blokowane numery komercyjne, chyba że sam, na piśmie poprosi o ich odblokowanie. Podobnie z połaczeniami na Twój koszt.
Co więcej operujemy głównie na radiu, gdzie dużo trudniej niż w sieciach kablowych "podpiąć" się do czyjejś linii i podzwonić na jego koszt. Mimo to też nie brakuje reklamacji w których abonenci używają argumentów "nie znam tego numeru", "nikogo wtedy nie było", "nie dzwonię za granicę"
Pozdrawiam
Marek
Na przykład to żeby nie dać się wrobić i pieniążki przeznaczyć na nowy sprzęt zamiast na racunek telefoniczny ;-)Zamieszczone przez Jac
Na przykład to:Zamieszczone przez Jac
Przychodzi Ci kurier z paczką i prosi o odbiór i zapłatę za zamówionego 1DsmkII z kupą drogich szkieł...
Dzwoni ktoś i przedstawia się jako pracownik firmy Canon informując, że wygrałeś 5D w losowaniu jakie miało miejsce wśród ich klienteli. Proszą o zadzwonienie na 0300..... i podanie daty i miejsca zakupu sprzętu jako potwierdzenia wygranej
kolejne sam sobie dopowiedz...
Pozdrawiam
Marek
Dodatkowa kasa dla telekomuny?Zamieszczone przez MarekC
Płakać nie będę bo nie używam stacjonarnego, nie opłaca się po prostu, jeśli chdzi o internet, to też są najmniej konkurencyjni na rynku. A czy ja napisałem, że to bzdury? Nawet napisałem, że część to ponoć prawda, chciałem żeby trochę uśmiechu pokazało się na twarzach Canonierów, a ty odrazu jakoś tak osobiście to odebrałeś, po prostu nie lubię wpadać w skrajności, telefon jest do dzwonienia, a aparat do fotografowania. I dlatego nigdy nie robiłem testów FF/BF czy afery INFRA GATEZamieszczone przez MarekC
- patrz post "Sprawdź czy masz profesjolanly aparat" - to dopiero było śmieszne
. Na koniec jeszcze dowalę, że KIT od 350D jest moim zdaniem rewelacyjny - ale mnie teraz pojadą
![]()
Pozdrawiam wszystkich uśmiechniętych, a pozostali niech się połaskoczą po stopach, może zobaczą, że słonko świeci![]()
raczej rezygnacja z niej ;-)Zamieszczone przez stdanielo
Napisałeś coś ze krąży od 2..3 lat jak wiele innych "rewelacji". Do siebie nie wziąłem , tylko mam z tym na codzien do cznynienia :-DZamieszczone przez stdanielo
Pozdrawiam
Marek
wszystki listy z zawiadominiem o wygranych wyrzucam bez czytania, nie wierze (i chyba nikt normalny tez) ze mozna wygrac nie grajac :-), akwizytorow telefonicznych lustruje najpierw z kad dzoania, po co skad maja numer a na koniec kaze im usunac moje dane i sie rozlaczam...Zamieszczone przez MarekC
wtatek generalnie o niczym, mozna ciagnac go dlugo piszac o niebezpieczenstwie na drogach, w sklepach, na imprezach masowych, na targowiskach, pod bankami, itd itp... i ciagle nie ma to zwiazku z fotografia...