Witam posiadam canona SX130 IS.Aparat ulegl uszkodzeniu ale byl ubezpieczony.W ramach ubezpieczenia trafil do serwisu Tech -foto z Warszawy.Po pierwszej naprawie zauwazylem ze gubi ostrosc przy duzych zblizeniach .W porownaniu z stanem z przed naprawy byla duza roznica.Po wyslaniu aparatu w ramach reklamacji serwis twierdzil ze jest wszystko ok.Po wymianie kilku tel i zdan prosilem ich o porownanie z nowym aparatem.I okazalo sie ze uznali reklamacje.Po otrzymaniu aparatu bardzo sie ucieszylem bo jakosc zdjec byla taka jak w nowym aparacie.Czar jednak prysl kiedy na wyswietlaczu zobaczylem kilka okruchow brudu niestety znajdujacego sie w srodku od wewnatrz wyswietlacza!,ktorych wczesniej nie bylo /aparat kupiony byl w czerwcu tego roku/...szczegolnie jeden rzuca sie w oczy i przeszkadza bardzo.Rece mi opadly..co za niechlujstwo..Nie wiem czy reklamowac aparat po raz trzeci i czy uznaja to bo przeciez aparat jest sprawny technicznie..Dodam ze za kazdym razem czekalem na aparat okolo miesiaca.I pierwszy raz ja placilem za wysylke a podczas reklamacji oni.
marcin