Mój komputer jest w stanie krytycznym. Jest jakiś program/sposób na sprawdzenie kondycji podzespołów?
Mój komputer jest w stanie krytycznym. Jest jakiś program/sposób na sprawdzenie kondycji podzespołów?
A co ten temat ma wspólnego z różnościami o fotografii?...
Przeniosłem do właściwego działu.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Sprecyzuj pojęcie "komputer w stanie krytycznym" to może coś podpowiem.
Jest prosty sposób - wymieniasz po kolei podzespoły aż komputer wyjdzie ze stanu krytycznego
Poważnie to podaj więcej informacji co się dzieje, na podstawie tego co napisałeś nikt nie pomoże. Nie wszystko przetestujesz programowo - można sprawdzić np pamięć, dysk twardy czy procesor.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Możliwe że jest tak, że to tylko antywirus jest w stanie krytycznym albo wcale go nie ma...
Najlepiej poczekać na wypowiedz autora wątku.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
czasami nagle wyskakuje blue screen i robi sie restart kompa, ostatnio kilka razy zdarzyło się tak że sam tak jakby chciał się zrestartować tyle że proces ponownego włączenia nie przebiegał do końca tzn. przycinał się w pewnym momencie po czy musiałem wyjmować wtyczke z kontaktu żeby na nowo odpalił bo przyciski na obudowie nie reagowały.
Często nie chce pracować z antenką od wi-fi, gdzie była wymieniana. Jedna kość RAMu poszła się ***** bo widzę że odczytuje tylko 4 zamiast 8, przez co spowolnił i nawet filmy w full hd nie chodzą płynnie. Ten ram to padł ostatnio, reszta objawów chwile wcześniej się ujawniła.