Pokaż wyniki od 861 do 870 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    W PL sprzedaje się tra-gicz-nie. W tygodniach po premierze poszło 10 szt...
    W USA i w Japonii podobno całkiem nieźle. Po prostu "cena" w Polsce jest nienormalna tam stać ludzi żeby kupić to jako pierwszy aparat dla dziecka - moim zdaniem to świetny target tego wynalazku. Gdyby Canon coś takiego planował to myślę że to będzie jeszcze miało w sobie telefon. Teraz na tym się robi nieprzeciętą kasę. A mają co wydawać bo 11mld zielonych na kontach pewnie świerzbi .

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Ciężko przekonać kogoś, kto kupuje pierwszy aparat. Natomiast migracja z lustrzanek na bezlusterkowce jest coraz powszechniejsza i powoli przeradza się w modę - a z modami już nie ma żartów.
    Ale mody też przemijają .

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Mało? Tutaj się nie o proporcje rozchodzi tylko o pierwiastki...
    A 20% to np. różnica pomiędzy 500/4 L IS a 600/4 L IS. Ta druga już łapkę urywa...
    Hmmm. Ci którzy mieli w ręku nowe 600L II twierdzą, że jest bardzo poręczny i spokojnie da się go używać z ręki - także postęp jest :cool:.

Cytat Zamieszczone przez Tornvald Zobacz posta

Inaczej mowiac na zmianie 20D na 50D w calkowitej realnej rozdzielczosci obrazu zyskujemy ok 21%. Takze mozesz zrobic z 500tki 600tke i nie stracisz na jakosci;P
    Inaczej mówiąc dodawanie pikseli to w większości marketing .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 05-06-2012 o 21:19
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów