Strona 74 z 269 PierwszyPierwszy ... 2464727374757684124174 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 731 do 740 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Dlaczego? Bardzo ładne, szczególnie Fuji ciekawie wyszło...
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ernest_DLRS Zobacz posta
    Dlaczego? Bardzo ładne, szczególnie Fuji ciekawie wyszło...
    He he - właśnie Fuji X-Pro1 przypomina mi najbardziej Frankensteina (czy jak to się teraz mówi - jest najbardziej eklektyczne)
    X10 wydaje się zgrabniejsze.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Te wszystkie bajania o mirrorless od Canona służą tylko podtrzymaniu zainteresowania witryną canonrumors. I na długo im pewnie wystarczą, bo bezlusterkowca od Canona raczej nie będzie. Gdyby nie 5diii, można by powiedzieć, że sprawdzalność canonrumors ostatnio jest bliska 0%. Nawet na temat takiego pewniaka jak 650d nic nie wiedzą, a bzdurzą od roku. O naleśniku 40/2.8 i innych wydumkach nie wspomnę.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Te wszystkie bajania o mirrorless od Canona służą tylko podtrzymaniu zainteresowania witryną canonrumors. I na długo im pewnie wystarczą, bo bezlusterkowca od Canona raczej nie będzie.
    Chyba tak.
    Myślę że ten link, który podawałem wcześniej http://seekingalpha.com/article/5385...all-transcript jest dość wiarygodny. Jeśli wnioski są prawidłowe to management Canona ma poważną zagwozdkę - czy warto wchodzić na rynek urządzeń mobilnych. W dobie kiedy każdy telefon smartośtam ma coraz lepszy aparat to rynek kompaktów może się zacząć gwałtownie kurczyć. To nie jest coś nad czym można przejść do porządku dziennego.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Te wszystkie bajania o mirrorless od Canona służą tylko podtrzymaniu zainteresowania witryną canonrumors. I na długo im pewnie wystarczą, bo bezlusterkowca od Canona raczej nie będzie. Gdyby nie 5diii, można by powiedzieć, że sprawdzalność canonrumors ostatnio jest bliska 0%. Nawet na temat takiego pewniaka jak 650d nic nie wiedzą, a bzdurzą od roku. O naleśniku 40/2.8 i innych wydumkach nie wspomnę.
    Czy wiesz coś więcej o 650d ? Tak naprawdę chodzi tylko mi o video, a w zasadzie tylko czy jest więcej fps niż 60 w jakiejkolwiek rozdzielczości .
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie wiem. Moim skromnym zdaniem, jeśli dostaniemy odgrzewany kotlet w stylu 600d, to np. 120 klatek na sekundę jest wielce prawdopodobne, bo niewiele kosztuje. Mam nadzieję jednak, że Canon szykuje większe zmiany i stąd ta zwłoka.

Domyślnie

Nie wiem. Moim skromnym zdaniem, jeśli dostaniemy odgrzewany kotlet w stylu 600d, to np. 120 klatek na sekundę jest wielce prawdopodobne, bo niewiele kosztuje. Mam nadzieję jednak, że Canon szykuje większe zmiany i stąd ta zwłoka.
    Bo ja wiem .. dadza 30Mpix, dwa boczne krzyzowe i 650D jak znalazl.

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Mnie by zadowoliło 120 lub nawet 90 w hd, nie musi być w fhd, i żeby crop video i bateria została taka jak w 600d. Reszta mnie w zasadzie nie interesuje.
    A czy są jakieś plotki, kiedy ewentualnie ? Wrzesień ?
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    Bo ja wiem .. dadza 30Mpix, dwa boczne krzyzowe i 650D jak znalazl.
    Wiem, że niektórym wyda się to dziwne, ale kupuję od reki...

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    Mnie by zadowoliło 120 lub nawet 90 w hd, nie musi być w fhd, i żeby crop video i bateria została taka jak w 600d. Reszta mnie w zasadzie nie interesuje.
    Bateria pewnie zostanie ta sama. Crop video spodziewam się, że będzie rozwinięty.

Cytat Zamieszczone przez polm Zobacz posta
    A czy są jakieś plotki, kiedy ewentualnie ? Wrzesień ?
    Piszą, że lada moment, ale na sezon wakacyjny to już wg mnie prawie za późno. Więc skłaniałbym się ku jesieni.
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 08-05-2012 o 14:14 Powód: Automerged Doublepost

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Piszą, że lada moment, ale na sezon wakacyjny to już wg mnie prawie za późno. Więc skłaniałbym się ku jesieni.
    czemu? jesli naprodukowali i beda to na biezaco wrzucac do magazynow od momentu premiery?
    www albo tez flickr

Strona 74 z 269 PierwszyPierwszy ... 2464727374757684124174 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów