Dlaczego? Bardzo ładne, szczególnie Fuji ciekawie wyszło...
Dlaczego? Bardzo ładne, szczególnie Fuji ciekawie wyszło...
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Te wszystkie bajania o mirrorless od Canona służą tylko podtrzymaniu zainteresowania witryną canonrumors. I na długo im pewnie wystarczą, bo bezlusterkowca od Canona raczej nie będzie. Gdyby nie 5diii, można by powiedzieć, że sprawdzalność canonrumors ostatnio jest bliska 0%. Nawet na temat takiego pewniaka jak 650d nic nie wiedzą, a bzdurzą od roku. O naleśniku 40/2.8 i innych wydumkach nie wspomnę.
Chyba tak.
Myślę że ten link, który podawałem wcześniejhttp://seekingalpha.com/article/5385...all-transcript jest dość wiarygodny. Jeśli wnioski są prawidłowe to management Canona ma poważną zagwozdkę - czy warto wchodzić na rynek urządzeń mobilnych. W dobie kiedy każdy telefon smartośtam ma coraz lepszy aparat to rynek kompaktów może się zacząć gwałtownie kurczyć. To nie jest coś nad czym można przejść do porządku dziennego.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie wiem. Moim skromnym zdaniem, jeśli dostaniemy odgrzewany kotlet w stylu 600d, to np. 120 klatek na sekundę jest wielce prawdopodobne, bo niewiele kosztuje. Mam nadzieję jednak, że Canon szykuje większe zmiany i stąd ta zwłoka.
Wiem, że niektórym wyda się to dziwne, ale kupuję od reki...
Bateria pewnie zostanie ta sama. Crop video spodziewam się, że będzie rozwinięty.
Piszą, że lada moment, ale na sezon wakacyjny to już wg mnie prawie za późno. Więc skłaniałbym się ku jesieni.
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 08-05-2012 o 14:14 Powód: Automerged Doublepost