Pokaż wyniki od 521 do 530 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canion Zobacz posta
    Mam jakoś tak niejasne przeczucia że skoro jakieś 90% userów forum nie potrafi prawdłowo nąświetlić zdjęcia z ex580 to podobnie bedzie z ex590.

ale dopuszczam myśl że mogę sie mylić
    Nie mylisz się - tylko, że to zupełne nie ma znaczenia - najmniejszego nawet. Reszta poniżej. /Możesz czytać od akapitu/.

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Jestem absolutnie pewien, że przynajmniej część zdjęć będzie lepsza (powtórzę: pod względem technicznym).
    Na "zielony kwadrat i jazda" nic nie pomoże, ale to chyba oczywiste.
    Dokładnie natomiast jest jeszcze jeden aspekt tej sprawy. Nowe puszki na ogół oznaczają lepsze ceny na te nicniemająceijużnierobiącedjęć czyli krótko mówiąc wychodzące z produkcji. Stają się bardziej dostępne. To dla wielu amatorów świetna okazja żeby się przesiąść na lepszy sprzęt dający możliwości o jakich nawet wcześniej nie marzyli. To zawsze daje impuls do poszukiwań - choćby do tego żeby sprawdzić nową puchę, nowe szkło zdobyć jakieś kolejne doświadczania wiedzę, spotkać się ze znajomym w plenerze itd. Drogą ewolucji pewnie kilka osób na tym skorzysta i to nie tylko jeśli chodzi o jakość techniczną, a nawet jeśli nie to co za problem. Chyba lepiej żeby kupowali nowe puszki niż narkotyki.

W szerszym kontekście:
    bardzo przestrzegam przed takim depresyjnym myśleniem "a po co?", bo to prosto prowadzi do odpowiedzi - no rzeczywiście po co. Po co w ogóle coś robić........ dalszych pytań nie stawiam każdy sobie dopisze. To nie jest dobra droga i nie idźcie nią koledzy ..... :rolleyes:.

Cytat Zamieszczone przez krzychoo Zobacz posta
    Wy tu gadu gadu a na Canon Rumors nowa tym razem wizualna odsłona 5d3 i data premiery (żródło CanonRumors )
    5D mkIII - to ten 45Mpx :cool
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-02-2012 o 15:18
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów