Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Masz może wobec tego jakieś sugestie dlaczego CD AF tak kiepsko działa w korpusach Canona? Pisał im to student po godzinach?
    Prawdopodobnie z powodów oszczędnościowych. Żeby to dobrze działało to matryca musi się bardzo często odświeżać, a to być może wymusza zmiany konstrukcyjne w procesorze i w samych matrycach. Pewne stwierdzili, że rynkowo to jest bez znaczenia i się tym chwilowo nie przejmują.

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Mirrorlessy i rebele to raczej na razie sprawa drugorzędna.
    Nie spodziewałbym się szybciej niż latem zapowiedzi.
    Z punktu widzenia biznesowego zdecydowanie pierwszorzędna.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Z punktu widzenia biznesowego zdecydowanie pierwszorzędna.
    Marketingowo jak najbardziej bo wiadomo, że rebeli się sprzedaje bardzo dużo, ale zauważ, że muszą na wiosnę wprowadzić dopracowanego na maksa 1DX, powinni wprowadzić następcę 5D. Gdzieś te wszystkie matryce i inne komponenty muszą trzepać. Priorytetem jest na pewno 1DX w ilości takiej żeby zaspokoić większość zapotrzebowania przed Euro i Olimpiadą. Następcę 5D wypada po premierze D800 też wypuścić żeby I/II kwartał był dostępny. Nie wiem czy mają już pełną wydajność po tych wszystkich kataklizmach no ale wprowadzanie 3 nowych modeli na raz? Dadzą radę?
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uprawnienia umieszczania postów