Kup sobie Panaśka GH4 i zamiast czekać na jakiegoś tam Canona, rób 4K wideo już teraz.
Aparaty, obiektywy, lampy.
Ostatnio edytowane przez becekpl ; 08-10-2014 o 09:55
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Ostatnio edytowane przez PoulN ; 08-10-2014 o 14:00
nie wiem jak "wy" ale ja tak, zawsze kiedy odsprzedaję sprzęt przy zmianie na nowszy po pierwsze uzyskuję
wyższą niż średnia rynkowa cenę, po drugie trwa to bardzo krótko a po trzecie sam lubię mieć zadbany i nie podrapany
sprzęt - widzisz w tym coś dziwnego ?
nie jestem biedny ale nie lubię też tracić wtedy kiedy nie muszę, wolę sprzedać drożej niż taniej
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-10-2014 o 23:00
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
jeśli sprzęt w zimę leży i łapie kurz to osobiście bym poczekał, może akurat Canon nas zaskoczy
A jak wyjdzie za 18 miesięcy? Do wiosny można czekać jak się nic nie robi a aparat to tylko zachcianka. A na wiosnę znowu nie będzie marka 4 i co poczekać teraz na jakieś targi bo kurcze może wyjść na dniach...
trochę to bez sensu. Nie ma co się wzorować na plotach bo to też gdybania ludzi. Póki co aparat który nagrywa w 4k to 1dc, tylko trochę inna cena.
wiem ze tak można czekać i czekać, ale jeśli i tak nie korzysta to co mu szkodzi poczekać
--- Kolejny post ---
tylko musi wziąć pod uwagę że zostanie testerem XD
wiadomo jak jest z nowymi puszkami![]()