Strona 174 z 269 PierwszyPierwszy ... 74124164172173174175176184224 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 731 do 1 740 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Lustra bez lustra to Canon miał daaawno temu i tak samo jak Sony teraz (po ciuchu) się z tego wycofał.
    miałem na myśli sukces bezlustrkowców

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Lustra bez lustra to Canon miał daaawno temu i tak samo jak Sony teraz (po ciuchu) się z tego wycofał.
    jesli masz na mysli RS, to tam zdaje sie lustro jak najbardziej bylo, tylko nie "zwodzone" a polprzepuszczalne (tak po prawdzie to 1/3 przepuszczalne) i zamontowane na stale
    www albo tez flickr

Po pierwsze Panowie widzę, że nie jesteście na czasie, Wasz newsy już dawny w sieci były..

Zobaczcie co wyprawia Canon, to jest tragedia jakaś. Jutro nie będzie żadnego 70D, zamiast tego zaprezentują całą masę pseudo lustrzanek. Ludzie są wściekli, popatrzcie na te wszystkie komentarze i fora gdzie mówi się o nowościach Canona. To nie jest moja fanaberia, rynek oczekiwał 70D bo obecnie nie ma co kupić, 7D jest stary, daleko w tyle na tle konkurencji i w Polsce wciśkają go po sporej cenie.

pozdro

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

a czego Ci brakuje w 7d ?
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Coś już napisał
    Miasto
    Gdynia/Osiek

Odpowiem za siebie. Ale mi brakuje lepszej matrycy. Lepszej w sensie dającej przyjemniejszy obrazek, z mniejszymi szumami i poprawioną dynamiką. Reszta mi pasuje, nie mam zastrzeżeń.
    C7D + F14mm f2.8 + EF 50mm f1.8 + EF 85mm f1.8 + T135mm f2.8

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez pawelbara Zobacz posta
    brakuje lepszej matrycy/.../ z mniejszymi szumami i poprawioną dynamiką
    Pod tym względem Canon został w tyle za konkurencją, szczególnie w formacie APS-C.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    Zobaczcie co wyprawia Canon, to jest tragedia jakaś. Jutro nie będzie żadnego 70D, zamiast tego zaprezentują całą masę pseudo lustrzanek. Ludzie są wściekli,
    ale wszyscy? na calym swiecie? fala protestow jak na Placu Tahir ma zalac Londyn, Paryz, Niu Jork, Szanghaj, Melbourne, ... ?

na pewno?

popatrzcie na te wszystkie komentarze i fora gdzie mówi się o nowościach Canona.
    aaa... chodzilo o internetowych pieniaczy! ktorzy w internecie kupiliby wszystko (gdyby kosztowalo 1/10 proponowanej ceny i mialo 3x lepsze parametry) a w realu po prostu maja za ciasna gumke w majtach...

OK, to kumam...

proponuje troche dystansu do sprzetu. tym sie zdjecia robi. to tylko narzedzie
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Po pierwsze Panowie widzę, że nie jesteście na czasie, Wasz newsy już dawny w sieci były..

Zobaczcie co wyprawia Canon, to jest tragedia jakaś. Jutro nie będzie żadnego 70D, zamiast tego zaprezentują całą masę pseudo lustrzanek. Ludzie są wściekli, popatrzcie na te wszystkie komentarze i fora gdzie mówi się o nowościach Canona. To nie jest moja fanaberia, rynek oczekiwał 70D bo obecnie nie ma co kupić, 7D jest stary, daleko w tyle na tle konkurencji i w Polsce wciśkają go po sporej cenie.

pozdro
    Szkoda że nie odniesiesz się do tego co wcześniej zostało napisane na to Twoje generalizowanie. Powtarzasz się, a forum to nie blog tylko miejsce do dyskusji.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Zobaczcie co wyprawia Canon, to jest tragedia jakaś.
    Ja tam nie widziałem nigdzie oficjalnych informacji.
    Jeśli nie zrobią w ciągu roku puszki (APS-C) poniżej 4000zł (nie ważne jak się będzie nazywać), która będzie miała lepsze DR na ISO 100, przejdę do Nikona. Ostatnio pomyślałem sobie, że bez ML też przeżyję, zrobię jakąś aplikację na androida i wystarczy.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Grzesiek_PL Zobacz posta
    Ja tam nie widziałem nigdzie oficjalnych informacji.
    Jeśli nie zrobią w ciągu roku puszki (APS-C) poniżej 4000zł (nie ważne jak się będzie nazywać), która będzie miała lepsze DR na ISO 100, przejdę do Nikona.
    "Groźba" stara jak to forum :-) Co jakiś czas rzeczywiście ktoś przechodzi z czerwonej na żółtą stronę światła... a miejsce po nim wypełnia zaraz ktoś z tamtej strony, z analogicznych powodów :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Strona 174 z 269 PierwszyPierwszy ... 74124164172173174175176184224 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów