Image Sensors World: Canon Files for Dual-Scale Column-Parallel ADC Patent
Będzie lepszy DR i mniej szumów na niskich ISO?
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
7d mark ii będzie miał sensor FF - Canon EOS 7D Mark II będzie najtańszą pełnoklatkową lustrzanką? - Artykuły - Chip.pl>?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Cóż, patrząc na bzdeta jakiego zafundował Canon pod nazwą 70d, to nietrudno się domyśleć, że nasz ulubiony producent najchętniej widziałby nas kupujących przynajmniej 6d... A dla tych co chcą fotografować coś bardziej ruchliwego jest przecież 5dIII i 1dx, więc wybór sporyCrop się przeżył, są przecież odnowione 500/4 L IS II i 600/4 L IS II, leciutkie i długie
![]()
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 18-09-2013 o 15:57
wybaczcie, archeologia rzeczywiście..nie popatrzyłem na datęco też jest pewną lekcją, aby na te wszystkie 'newsy' patrzeć z przymrużeniem oka
![]()
ano właśnie![]()
Ostatnio edytowane przez kaindox ; 18-09-2013 o 21:48