"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ale w cytowanym przez kolegę newsie Canon DSLR Body Rumors for 2013 Ť Canon Rumors wyraźnie stoi że "new sensor" zarówno w 7DII jak i 70D.
Wg mnie już czas najwyższy na poprawę zakresu tonalnego i nowego Digic.
Skoro 70D będzie miał ledwie 3kl/s to zgaduje że również rozmiar matrycy wzrośnie istotnie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Trudno, żeby 650D miało więcej od 70DJak widać jest to błąd w tłumaczeniu canonrumors, już poprawili. Chodziło o rozmiar ekranu.
Sam mam puszki nie przekraczające 4FPS, jakoś jeszcze daje rade.
Obie matryce 24MPx ISO max 25600, coś podobne do Nikonowych, może ktoś tworzący plotki założył, że Canon tego roku/następnej generacji lustrzanek nie będzie robił swoich matryc.
No właśnie właśnie te 3fps jak na 70d to nie co za mało - szczególnie w tej klasie. W zasadzie to tylko plotki. A widział ktoś z was rysunki z 70d? Choć podobne karykatury chyba już jakiś czas temu były :P. A na poważnie mogli by już rzucić nowościami na CES'ie lub chociaż CP+.
ja bardzo z checia poprosze 70D, im wczesniej tym lepiej. chwilowo wciaz sie waham miedzy 50D, 600D a 60D jako body "do torebki" i zapasowy crop do wydluzania tele.
i niewatpliwie 60D jest najfajniejszy, tylko mi sie cena nie podobaa tak, ma szanse spasc...
Uważaj bo jak będzie miał 3FPS to cena 60D pójdzie w górę![]()
Widzę że nie tylko ją czaje się na 60d. Za oceanem ceny już spadły więc wydaje mi się że te plotki są dość prawdopodobne.