Strona 237 z 269 PierwszyPierwszy ... 137187227235236237238239247 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 361 do 2 370 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Coś już napisał
    Miasto
    Bełchatów

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Jotes25 masz racje. Kicha z premierami w tym roku...a z tym c100-400 zgadza sie, ze II wersja ma kosztowac cos kolo 10k. Ogolnie napalilem sie na to szklo i zakres ogniskowej mi bardzo pasuje. Tylko "martwia" mnie troche historie z zasysajaca kurz pompka. W wer II mialo podobno tego nie byc, tylko normalny pierscien zoomujacy. Pojawienia sie II wersji moze spowodowaloby obnizenie ceny pierwszej wersji.

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Raczej watpliwe by 100-400 mk1 spadl cenowo skoro nowa wersja ma byc prawie dwa razy drozsza...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Zwłaszcza, jeśli okaże się, że stara wersja nie będzie wtedy już produkowana (co jest całkiem prawdopodobne)...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Kamillos Zobacz posta
    no kurcze.... ma niby być napisałem do Canona, zobaczy czy odpiszą :P
    I sądzisz, że o czymś co jest tajemnicą handlową producenta napiszą Ci w przypływie dobrego samopoczucia .

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Zwłaszcza, jeśli okaże się, że stara wersja nie będzie wtedy już produkowana (co jest całkiem prawdopodobne)...
    Co jest pewne .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał
    Miasto
    Bełchatów

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    I sądzisz, że o czymś co jest tajemnicą handlową producenta napiszą Ci w przypływie dobrego samopoczucia .
    Kolekcjoner... Jestem człowiekiem, który wierzy w drugiego człowieka i jestem trochę naiwny :P Spróbować zawsze można
    Ale w tamtym roku jak do drugiego body z gripem potrzebowałem hand strap e1 to (za przeproszeniem) dziady mi potwierdzili, że już nie jest on produkowany

Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Kamillos Zobacz posta
    Kolekcjoner... Jestem człowiekiem, który wierzy w drugiego człowieka i jestem trochę naiwny :P Spróbować zawsze można
    Bez jaj, to z wiarą w człowieka nie ma nic wspólnego . Firma ma przynosić dochody akcjonariuszom, to nie jest czyjś prywatny folwark, a ujawnianie informacji które te dochody mogą obniżyć jest po prostu działaniem na ich szkodę.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał
    Miasto
    Bełchatów

Wiem wiem Kolekcjoner, zartowalem ale fajnie by bylo, jakby Canon dotrzymywal swoich slow, a nie robil z nich plotki. Pamietam, ze przed Soczi mala byc premiera szkla, niestety, to byl kolejny termin, ktory nie zostal dotrzymany...

Miasto
    Pod Tatrami

Ale ktoś z Canona obiecywał że to szkło wejdzie przed Soczi, kiedy?
    Kapitan Wagner

Coś już napisał
    Miasto
    Bełchatów

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale ktoś z Canona obiecywał że to szkło wejdzie przed Soczi, kiedy?
    Canon EF 100-400 mm f/4-5,6L IS II USM na Olimpiadzie | Polfoto
    Ale ogólnie czytałem o tym w styczniu na jakieś stronie .com. Nie pamiętam dokładnie której.
    Może nie obiecanki, ale prognoza... a obiecanki macanki, a głupiemu staje

Miasto
    Pod Tatrami

Pisałeś wyżej jak to Cię strasznie Canon zawiódł, że coś obiecali i nie dotrzymali, no to pytam co i kiedy, a Ty wklejasz jakieś ploty. W internecie można przeczytać różne głupoty ale to z oficjalnym stanowiskiem firmy nie ma nic wspólnego.
    Kapitan Wagner

Strona 237 z 269 PierwszyPierwszy ... 137187227235236237238239247 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów