Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    O fotografii ślubnej nie mam specjalnego pojęcia. Niemniej wśród kilku znanych mi osób parających się tym zajęciem zauważyłem przejście z FF Canona na bezlusterkowce Fuji.
    nie wiem jak przejscie, ale osobiscie wyciepalem dla Fuji canonowskiego cropa, zostawilem sobie FF.

6D z zestawem 3 czerwonych paskow jest znakomity do landszaftow i pracy ze statywu i jako takiemu zdecydowanie nie grozi mu zamiana
    na inny system. ale jako aparat na miasto czy inne okolicznosci, gdzie ze wzgledu na rodzine nie da sie porzadnie pofocic (statyw i wolny czas)
    juz mi nie pasuje. rowniez dlatego, ze nie lubie rozdrapywac zapakowanego plecaka, a zasuwanie z rodzina "na zakupki" z takim duzym tornistrem ( http://photographylife.com/wp-conten...er-On-Back.jpg ) nie wydaje sie optymalnym rozwiazaniem

Canonowski crop w porownaniu z Fuji wyglada srednio atrakcyjnie dla mnie. Fuji ma tej samej klasy optyke mniejsza gabarytowo, a korpus X-E1
    jest do moich potrzeb nie gorszy niz np. 60D. a jednak duzo mniejszy i lzejszy.
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 22-05-2014 o 11:01
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów