"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Cóż, patrząc na bzdeta jakiego zafundował Canon pod nazwą 70d, to nietrudno się domyśleć, że nasz ulubiony producent najchętniej widziałby nas kupujących przynajmniej 6d... A dla tych co chcą fotografować coś bardziej ruchliwego jest przecież 5dIII i 1dx, więc wybór sporyCrop się przeżył, są przecież odnowione 500/4 L IS II i 600/4 L IS II, leciutkie i długie
![]()
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 18-09-2013 o 15:57
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
wybaczcie, archeologia rzeczywiście..nie popatrzyłem na datęco też jest pewną lekcją, aby na te wszystkie 'newsy' patrzeć z przymrużeniem oka
![]()
ano właśnie![]()
Ostatnio edytowane przez kaindox ; 18-09-2013 o 21:48
W DPP 3.31.45 w w help'ie obok Canon EOS M pojawił się tajemniczy EOS M2. Wczoraj/ dzisiaj Canon zdjął tę wersję ze wszystkich serwerów i wstawił ponownie. Podejrzewam, że usunęli wzmianki o M2? Jak ktoś zainstaluje, proszę sprawdzić.
To co, teraz kolej na 7D II z dwoma slotami CF (na poziomie 120MB/s)?![]()
Ze specyfikacji 70d wnioskowałbym, że obecny 7d pozostanie na rynku pewnie jeszcze prawie rok. Zresztą Canon (i nie tylko) będzie mieć wkrótce inne zmartwienia niż następca 7d![]()