Strona 178 z 269 PierwszyPierwszy ... 78128168176177178179180188228 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 771 do 1 780 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Jakby ci to delikatnie powiedzieć... jeżdżąc "po świecie" zazwyczaj mam ciekawsze rzeczy do roboty i miejsca do zwiedzania niż sklepy ze sprzętem foto.
    No to po co w takim razie się wymądrzasz, skoro nie jesteś zorientowany ?

Kolekcjoner - Jakbyś sprawdził najpierw, to byś wiedział że nie marnuje tu swojego czasu, bo zajrzę tu max raz na tydzień. Newsy Canona śledzę z ciekawości, bo przez ponad 10 lat byłem w tym systemie a przez ostatnie miesiące czekałem na premierę 70D i 7D II. A patrząc na to co, co się ostatnio stało, jeszcze bardziej się cieszę że z tego systemu uciekłem.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    ...Kolekcjoner - Jakbyś sprawdził najpierw, to byś wiedział że nie marnuje tu swojego czasu...
    Marnujesz. I nie wymagaj od modów C-B.info żeby śledzili twoje poczynania, bo mają ciekawsze rzeczy do robienia.

I jeszcze jedno - Merde z racji pełnionych obowiązków musi być delikatny () - ja napiszę wprost: nie nadymaj się tak bo pękniesz.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Jacuś, Jacuś - internet jest pełen frustratów, szkoda czasu...
    Pozdrawiam Rysiek

Spoko Panowie - nie chce Wam tu robić rumoru. Ale ostatnio w ogóle ludzie zbyt często wypowiadają się w tematach, których do końca nie są zorientowani i wszystko się przez to robię takie uciążliwe. Wyśmiewanie innych z góry - to już też dzisiejszy standard życia.

Tak czy inaczej, sorry jeśli kogoś uraziłem, Canon mnie ostatnio strasznie wkurzył i musiałem wielu zmian dokonać, trochę też straciłem, a miałem wiele najlepszych tele L Canona których kupno kosztowało mnie wiele pracy i szukania , jeśli ktoś kiedykolwiek przejdzie do Nikona zobaczy jak wielka różnica jest w tym systemie jeśli chodzi o oczekiwania klienta odnośnie sprzętu.

Pozdrówka i nie ma już chyba sensu żeby ktokolwiek mi odpisywał bo nic tu po mnie

Uzależniony Awatar RTSiak

Pełne uzależnienie

no to będziemy mieli nowy sensor, ciekawe czy nowy-nowy czy nowy-stary firmie wyszedł mam nadzieję że jego nowość nie ogranicza się do kilku pikseli robiących autofocus w trybie LV i +2Mpix.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Nic nie wskazuje na to, by Canon mial nowe rozwiazania matryc. Zatem strach sie bac tych 20Mpix... Za to w promocji upycha Wi-Fi

--- Kolejny post ---

Znajac Canona, to wiadomo, ze nie zrobi nic nowego, jesli baaaardzo go konkurencja nie zmusi. Zatem pewnie sie nie pomyle twierdzac, ze innowacyjnosc 70d bedzie zerowa. Wszystkie rozwiazania znane juz z innych puszek. Podejrzewam tez, ze ten Dual pixel CD AF opracowano z mysla o nowym EOS M (po co to komu u licha w zaawansowanej lustrzance?).

Pełne uzależnienie

Ja to właściwie kibicuję temu cropowi, trzymam kciuki, odczyniam uroki, pewnie bym kupił jakby był wyraźnie lepszy od istniejących kropów canonowych bo zmiany systemu są zawsze bolesne ale jakiegoś wielkiego parcia ani na zakup ani na zmianę systemu nie mam więc popatrzę bez większych emocji.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

A mi się tam zmiany całkiem podobają. Kupując 60D podobało mi się dużo punktów krzyżowych w 7D albo WiFi z 6D, i dobrze że ktoś kupując 70D to dostanie A szybszy tryb seryjny też się może przydać

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Widać że zapakowali większość ficzerów 7D do puszki z niższego segmentu. Pytanie czy istotnie ten sensor coś wniesie nowego?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 178 z 269 PierwszyPierwszy ... 78128168176177178179180188228 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów