Strona 170 z 269 PierwszyPierwszy ... 70120160168169170171172180220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 691 do 1 700 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Cytat Zamieszczone przez PoulN Zobacz posta
    Jeśli się sprawdzą te ploty i będzie to jeszcze "drobniejsze" i bardziej plastikowe od xxxxD to już gruba przesada,
    niekoniecznie. jakby to byla puszka o funkcjonalnosci Rebela ale kompatybilna ze sloikami EF-M, w tym znakomitym sloiczkiem 22/2... nie chcialbys jako cropa "do torebki"? zamiast M-ki, ktora obslugowo i funkcjonalnie nie rozni sie niczym od mydelnicy? bo ja owszem, zwlaszcza za ta cene

pozatym szaleją i mieszają nie potrzebnie w nazewnictwie... ale co mnie to zresztą
    za czasow analogowych bylo podobnie. 30 bylo nastepca 50, ktore to bylo nastepca 100

300D drugą młodość niedługo przeżyje
    D60 juz dwie mialo w tym jedna powtorke z rozrywki w wykonaniu konkurencji

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Implikuje ruch w wątku
    cofam uwagi
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 18-03-2013 o 17:47
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar PoulN

Hmm, myślałem że funkcjpnalność EOS`a M nie odbiega jakoś bardzo od lusterkowców oczywiście poza brakiem lustra, swoją drogą to coraz to bardziej optymistycznie podchodze do tego systemu,... mieć takiego poręcznie w kieszeni to wydaje się fajną sprawą zeby jeszcze cena niższa.
    Ostatnio edytowane przez PoulN ; 18-03-2013 o 19:10

w weekend premiery nowych aparatów Canona, obawiam się że jak zawsze, Canon zrobi Nas w *** . Wszystko na to wskazuję że wyczekiwany przez wszystkich 70D raczej się nie pokaże, ale co tam, najważniejsze że jest długopis z projektorem i jakieś pierdoły , na to wszyscy czekaliśmy.

EDIT: koryguje pisownie na bardziej regulaminowa. wierze, ze to wypadek przy pracy i niedokladna znajomosc regulaminu. profilaktycznie polecam zapoznac sie z regulaminem, bo drugi raz przywileju korzysci nie bedzie. pozdr. akustyk
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 18-03-2013 o 20:17

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

[QUOTE=akustyk;1150657]
    Coś pośredniego pomiędzy G1X a powiedzmy 500D (z nowszymi wcieleniami aż po 650D)? Osobiście widzę. Malutkie, poręczne. Jakimś tam jednak minusem w G1X jest obiektyw. Chyba zresztą jedynym w większości zastosowań. Jeśli jednak ten 100D miałby ekran bez przegubu, to raczej nie dla mnie. Niski wydaje się też zakres ISO.
    60D, 5Dmk III, C 24-105, S 150-500, C 50/1.8, EX 430 II,
    D 20, G1Xmk I, C M5 + Tamron 18-400 ,

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Hmm, myślałem że funkcjpnalność EOS`a M nie odbiega jakoś bardzo od lusterkowców oczywiście poza brakiem lustra,
    ja M-a nie kupie, bo ani to w rece lezy, ani kolek kontrolnych nie ma, ani ukladu AF na poziomie (to co jest... jest bardzo... Sony)...

a korpus klasy Rebela mi bardzo odpowiada. jestem wrecz zdziwiony jak bardzo 600D mi lezy, w lapie od blisko 10 lat nawyklej do xxD/5D.

swoją drogą to coraz to bardziej optymistycznie podchodze do tego systemu,... mieć takiego poręcznie w kieszeni to wydaje się fajną sprawą zeby jeszcze cena niższa.
    M z ww. wzgledow mnie kompletnie nie interesuje. chociaz na pewno podobaja mi sie oba szkielka do tego systemu - zwlaszcza 22/2 to jest od dawna moje marzenie jako stalka "do torebki". tylko do tego musi byc jakis korpus, nie "Powershot z dziura", bo na chwile obecna M jest dla mnie perfekcyjnym przykladem zlego dziedziczenia.
    takiego jak Windows Mobile - dziedziczy wszystkie wady Windows i systemow mobilnych
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    w weekend premiery nowych aparatów Canona, obawiam się że jak zawsze, Canon zrobi Nas w *** . Wszystko na to wskazuję że wyczekiwany przez wszystkich 70D raczej się nie pokaże.....
    [/COLOR]
    Wszystkich - ja tam na żadnego 70D nie czekam - ergo - nie wszyscy - znaczy się generalizujesz bez sensu . CBDU
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 19-03-2013 o 15:58 Powód: literówka
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar PoulN

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    ja M-a nie kupie, bo ani to w rece lezy, ani kolek kontrolnych nie ma, ani ukladu AF na poziomie (to co jest... jest bardzo... Sony)...

a korpus klasy Rebela mi bardzo odpowiada. jestem wrecz zdziwiony jak bardzo 600D mi lezy, w lapie od blisko 10 lat nawyklej do xxD/5D.

M z ww. wzgledow mnie kompletnie nie interesuje. chociaz na pewno podobaja mi sie oba szkielka do tego systemu - zwlaszcza 22/2 to jest od dawna moje marzenie jako stalka "do torebki". tylko do tego musi byc jakis korpus, nie "Powershot z dziura", bo na chwile obecna M jest dla mnie perfekcyjnym przykladem zlego dziedziczenia.
    takiego jak Windows Mobile - dziedziczy wszystkie wady Windows i systemow mobilnych
    W sumie racja z ergonomią kółka by się przydaly, ale wtedy cena..., pewnie niebawem canon wypuści bardziej zaawansowanego bezlusterka.
    Ostatnio edytowane przez PoulN ; 19-03-2013 o 13:02

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

W sumie racja z ergonomią kółka by się przydaly, ale wtedy cena..., pewnie niebawem canon wypuści bardziej zaawansowanego bezlusterka.
    nie no... cena M jest z ksiezyca, nie wiazmy jej z designem. Trabanty maja wiecej kontrolek, a sa tansze a cena M jest zapewne pochodna wlasnie tego, ze uzytkownika debilaparatu nie "odstrasza" iloscia guzikow jak w Apple'u - placa, bo wierza, ze mniej guzikow oznacza mniej wiedzy potrzebnej do obslugi
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar PoulN

Heh - apple to oddzielna grupa ludzi z innej planety, zupełnie niezrozumiała dla mnie .. pranie mózgów przez media ma dziś potężną siłę.. jak wmówią niedługo że lustro jest bee, a "bez" trendi to wszyscy rzucą się jak na świerze bułeczki.. a nasze obecne puszki będą "wstrętne" niczym dziś telefony z guzikami...
    Ostatnio edytowane przez PoulN ; 19-03-2013 o 13:58

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

juz sa
    www albo tez flickr

Strona 170 z 269 PierwszyPierwszy ... 70120160168169170171172180220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów