"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A tak narzekają profesjonaliści: Canon EOS-M mirrorless unveiled – Return of the EF-M system | EOSHD.com
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 22-07-2012 o 19:19
EOS - conditio sine Kwanon...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Marnie to wygląda.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
A propos Tamrona, to przecież mają już gotowe, bardzo dobre szkło - 18-200 VC do Nexa, całe aluminiowe, solidne, super optycznie. Wystarczy dograć elektronikę i jedziemy, może nawet szybciej niż Canonowski odpowiednik.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Mam nadzięję, że równie marnie będzie się sprzedawać![]()
Chodzi mi o to, że powstanie kolejny aparat, którym trudno robić zdjęcia i filmować. Nie ma celownika a monitor jest nieodchylany. Do tego nijaka matryca spowoduje, że aparat ani nie będzie kieszonkowy ani profesjonalny. Brak szklarni choćby jednego super jasnego szkła spowoduje, że konsument będzie wybierał inne systemy.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.