Jacku a skąd my to mamy wiedzieć. Jest mnóstwo plotek. Lada moment będzie premiera i wtedy wszystko stanie się jasne.
Jacku a skąd my to mamy wiedzieć. Jest mnóstwo plotek. Lada moment będzie premiera i wtedy wszystko stanie się jasne.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
O, krótka wycieczka rowerowa i tyle mnie ominęło!
Faktycznie:racja - jeśliby Canon powtórzył trik Pentaksa, to oczywiście Gietrzy ma rację, można za "darmola" i na szybko. Myślałem, że chodzi o pójście drogą Sony.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A to nie zwyczajne klapnięcie lustrem na chwilę - jak dotąd?
To też jest ciekawe:Type Eye-level pentaprism
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 07-06-2012 o 19:32 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...
Fajny ten pancake! Ciekaw jestem porównania z 35/2!
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Po słonia chyba?!
http://www.canonrumors.com/2012/06/p...on-fundraiser/
EOS - conditio sine Kwanon...
<lol>
Dlatego 40 a nie 35tka;P W 35tce słonie wyglądały grubo
Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To ja poproszę 16/1.7 i 20/1.8 - oba w granicach +/- 400zł/szt. :-D
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis