Bo ja wiem .. Sony z NEX tak zrobil i jakos ma sie dobrze ... No ale w sumie to canon ..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jesli mialy by byc podpinane summilixy noctony i inne cuda to raczej taki dystans od flanszy nie wchodzi w gre jak w EF ... EF przez adapter.
Ostatnio edytowane przez wain ; 06-06-2012 o 09:55 Powód: Automerged Doublepost
Tak tylko,ze Sony ma obiektywy do NEXa chyba Emount sie to nazywa. A przejsciowki to swoja droga.
Wysłano z GT-I9000 z użyciem Tapatalk
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 06-06-2012 o 21:52
EOS - conditio sine Kwanon...
Miałoby sens z f/1.8; magiczna definicja jasnego szkła dla mas, ten powyżej to co najwyżej zakalecbo choć odpowiedź baaardzo agresywna (fi 52 i skala przełącznika AF/MF działają na wyobraźnię), która pewnie odniesie **** sukces rynkowy - CCC, to wciąż potrzeba do tego czegoś kilowej cegły zwanej Klik-Klak. Szkoda.
the silence is deafening
No cóż fajne to ciacho.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ale czemu 2.8? Mój hexanon 40 1.8 jest niewiele większy
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Do kompletu - zestaw z nowym obiektywem 18-135 IS STM (co to jest ten Silent Motor - jakiś ubogi krewny USM?):
EOS - conditio sine Kwanon...
Te amerykańskie nazwy puszek coraz bardziej mi się podobająCanon EOS Rebel T4i
ciekawe jak będzie ta linia oznaczona z a trzy lata?
Marki trzy.