Strona 75 z 269 PierwszyPierwszy ... 2565737475767785125175 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 741 do 750 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    czemu? jesli naprodukowali i beda to na biezaco wrzucac do magazynow od momentu premiery?
    Dlatego napisałem "prawie". Ale osobiście wątpię w taki wariant. Pudełka i inne duperelki na pewno są robione na zewnątrz, więc byłyby przecieki jakieś. Chciałbym się mylić, bo rozeznanie co do przyszłości APS-C u Canona jest mi akurat mocno potrzebne do podjęcia pewnej decyzji. I właśnie dlatego pewnie jak na złość będę musiał poczekać do jesieni

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Bateria pewnie zostanie ta sama. Crop video spodziewam się, że będzie rozwinięty.

Piszą, że lada moment, ale na sezon wakacyjny to już wg mnie prawie za późno. Więc skłaniałbym się ku jesieni.
    Dzięki. Sorki, że tak zapytałem, a nie sam szukałem, ale ja się gubię w tych plotkarskich portalach. W sumie zależy mi na zimie, bo filmuje tylko w zimę.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    czemu? jesli naprodukowali i beda to na biezaco wrzucac do magazynow od momentu premiery?
    Hmmm..... ostatnio dość rzadko im się to zdarza .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Hmmm..... ostatnio dość rzadko im się to zdarza .
    tak, ale to mowisz o korpusach, przy ktorych projektowaniu istnieje jakis R&D i potem produkcja nowych czesci.

a nie bedziemy sie chyba upierac, ze nowy trabant to bedzie cos wiecej niz znane juz bebechy plus jakas nowa matryca. a tego ostatniego da sie klepac w krotkim czasie duze ilosci

Rebel to nie 1-ka... to ma byc tanie, a nie rewolucyjne. nie sugeruje przy tym, ze 1-ki sa nie wiadomo jak rewolucyjne...
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 09-05-2012 o 09:41
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie

Domyślnie Canon planuje całkowitą automatyzacje produkcji aparatów...

Canon ditching humans, cameras hand-made by robots by 2015.
    Canon has announced that it'll ditch human production line employees and rely entirely on robots to build its cameras.
    EOS - conditio sine Kwanon...

Bywalec Awatar Tornvald
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Hahaha smiesznie to brzmi... hand-made by robots;] Chyba powinno byc manipulator-made ;] No chyba,ze to beda androidy;]

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

"Chodzą plotki, że Canon zamierza zaprezentować nową lustrzankę z matrycą APS-C, która będzie scalała dotychczasową linię aparatów EOS xxD oraz EOS 7D. Na razie nie wiadomo, czy nowy model zostanie nazwany EOS 70D, czy EOS 7D Mark II, jednak nie powinniśmy oczekiwać w nim dużego wzrostu rozdzielczości matrycy w stosunku do obecnych 18 Mpix."
    za www.optyczne.pl

Bosz... Najpierw "rozbili" na dwa modele, a teraz będą... łączyć
    Czyli będzie taki 7D z gibanym LCD pewnie.

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziobolek Zobacz posta
    Bosz... Najpierw "rozbili" na dwa modele, a teraz będą... łączyć Czyli będzie taki 7D z gibanym LCD pewnie.
    No i ostatnio okazało się że przydałby mi się taki bajer
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Canon ditching humans, cameras hand-made by robots by 2015
    Czyli jednak zbyt duża ilość ziarenek chińskiego ryżu marzy o tym samym lokum. Było w sumie do przewidzenia, że uderzą z grubej rury, skoro około 12 miesięcy wielka szycha korporacji w oficjalnej wypowiedzi zauważyła wzrost płacy minimalnej w Chinach, co odbija się czkawką nie tylko na cenach Canona

Jak to pięknie ktoś ujął: "łazienki w mieszkaniu nie ma, ale dzwoni z Ajfona"
    BTW. dzisiaj Canon stracił kolejnego Rebela. Viva 'la konku-rrr-encja... i jej sensor
    the silence is deafening

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    Czyli jednak zbyt duża ilość ziarenek chińskiego ryżu marzy o tym samym lokum. Było w sumie do przewidzenia, że uderzą z grubej rury, skoro około 12 miesięcy wielka szycha korporacji w oficjalnej wypowiedzi zauważyła wzrost płacy minimalnej w Chinach, co odbija się czkawką nie tylko na cenach Canona
    Hmmm... Wiem, że np. Olympus produkuje masę rzeczy w Chinach. Ale Canon? Nie miałem nigdy w ręku kompaktu Canona, więc pewien nie jestem. Natomiast lustrzanek i obiektywów nigdy w Chinach nie produkował...

Strona 75 z 269 PierwszyPierwszy ... 2565737475767785125175 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów