Strona 72 z 269 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122172 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 711 do 720 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Pełne uzależnienie

Domyślnie Canon set to announce 4K 120fps RAW C500 and Cinema 1D 4K DSLR

Już same cyferki wyglądają imponująco: http://www.eoshd.com/content/7846/ca...price-revealed
    Ktoś z Was czeka niecierpliwie na taaaki sprzęt?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Już same cyferki wyglądają imponująco: http://www.eoshd.com/content/7846/ca...price-revealed
    Ktoś z Was czeka niecierpliwie na taaaki sprzęt?
    Myślę że w kontekście ceny to takich są całe rzesze .
    Widzę że Canon idzie w filmy ostro.
    Chodzą słuchy że ma też wyjść coś w rodzaju "entry level" dla serii C - zobaczymy - może tu cena będzie bardziej sensowna .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Panie Kolekcjoner, dywagacje o sprzęcie filmowym w kontekście działu o fotografii to chyba lekki OT ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Panie Kolekcjoner, dywagacje o sprzęcie filmowym w kontekście działu o fotografii to chyba lekki OT ?
    Wystarczy filmowanie zdefiniować jako uporczywe fotografowanie

Bywalec Awatar Joshec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Wystarczy filmowanie zdefiniować jako uporczywe fotografowanie
    Hmmm, z podpisu Kolekcjonera...

"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss." Voila! ;-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Joshec Zobacz posta
    Hmmm, z podpisu Kolekcjonera...

"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss." Voila! ;-)
    Co więcej, "zna wszystkie pytania i wszystkie możliwe odpowiedzi": http://www.youtube.com/watch?v=BPNiyfN1gsk

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Zasadniczo już potwierdzone:
    1. Canon announces EOS-1D C 4K DSLR with 8-bit 4:2:2 1080p HDMI output - dla tych, co pytali, dlaczego 5D Mk III nie ma.
    2. Canon working on Cinema EOS C500 4K professional rig - dla tych, którzy potrzebują surowych 120fps 4K.

I'm thrilled for all six people in the world who have a means of displaying 4k video and absolutely need this camera.
    1D X w czerwcu, a 24-70 II w lipcu. Koty - jak zawsze niezawodnie - w marcu...
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 12-04-2012 o 17:02

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cóż ponieważ co do wspomnianego mojego obowiązku wszystko już tu zostało powiedziane to się nie wypowiem .

A co do wspomnianego nowego 1D C (trochę śmieszna ta nazwa) to szybcy są - wczoraj plotka dzisiaj puszka. Tyle że znając ostatnie zwyczaje C to realnie pewnie będzie dostępny za hoho .... a może i dłużej .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 12-04-2012 o 23:42
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Zasadniczo już potwierdzone:
    1. Canon announces EOS-1D C 4K DSLR with 8-bit 4:2:2 1080p HDMI output - dla tych, co pytali, dlaczego 5D Mk III nie ma.
    2. Canon working on Cinema EOS C500 4K professional rig - dla tych, którzy potrzebują surowych 120fps 4K.

1D X w czerwcu, a 24-70 II w lipcu. Koty - jak zawsze niezawodnie - w marcu...
    Ten pierwszy to jest to o czym myślał Micles. Dobrze wtedy strzelałem, że cena będzie koło 40k pln, niestety. Canon poszedł w filmowanie, bo w foto już wiele nie da się poprawić.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No fajnie, dali przynajmniej 1080p60, tylko teraz pytanie, czy będzie porządny scaling

Trochę drogie jak dla mnie i na ten sezon

Strona 72 z 269 PierwszyPierwszy ... 2262707172737482122172 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów