Jak to po co....gdybym miał kasę to bym kupił dla samego 'banana'... bo ogórki to już mam
![]()
Jak to po co....gdybym miał kasę to bym kupił dla samego 'banana'... bo ogórki to już mam
![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
właśnie, cały czas wszystko rozbija sie o fundusze. Gdyby nas(większość tutaj było stać) nie było by powyższych postów i każdy miałby rzeczonego banana na twarzy i tworzył na nowo super aparacikiem![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Ja tu widze niezłe cacko. Pośrednio można wnioskować że jednak 5DIII będzie bardziej zaawansowany.
1. M-Fn pod wskazujacym tak jak w 1-nkach.
2. Muszla oczna odsunięta od korpusu co znacznie poprawi komfort fotografowania - też jak w 1-nkach.
3. Blokada kółka nastaw(mi od czasu do czasu (nie wiem jak) przypadkiem sie przekrecilo np z Av na M ..)
Czyli jest jakaś nadzieja że specyfikacja z 61 polowym AF jest prawdziwa ..
Mam pytanie.
Jaki obiektyw jest dołączony do EOS 1DX na trzecim zdjęciu?
Przecież widać, że 70-200 IS...
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
A tfu...tak to jest jak się robi kilka rzeczy na raz
Po średnicy wnioskuję , że do 1Dx podpięte jest 85L.
thx tombas![]()
Puszka fajna...tylko z tego co widać(jak na razie) to jedyną zmianą na którą warto czekać( w moim mniemaniu) będzie ten af którego jeszcze nikt nie widział a który mam nadzieję w końcu będzie działał jak należy. Powstanie zaraz dylemat...czy warto dopłacać 5000 za działający af....bo to jednak trochę sporo co by nie mówił w polskiej rzeczywistości...
Jak myślicie, jest szansa, że nowy 5dII nagle stanieje o kilka stów, zanim wypadnie z oferty?
Pozdrawiam.
Jakaś puszka, trzy słoiki i lampka