Strona 7 z 269 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelson Zobacz posta
    Jeśli te cudo będzie miało więcej MP niż 1Dx to czy pojawi się następca 5D MKII? Może to sobie źle rozumuje ale wychodzi pełna klatka reporterska z "niewielką" ilością MP a teraz kolejna pełna klatka z większą ilość MP na pokładzie coś jakby dla studia foto i film. Znajdzie sie miejsce na 5D MK III ?
    Oczywiście że się znajdzie. Być może nie w formie o której tutaj wielu marzy ale na pewno jakieś FF niejedykowe będzie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

http://www.canonrumors.com/2011/11/c...s-soonish-cr2/

Jak cena znormalnieje to z pewnością przygarnę .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

It could be tested at Euro 2012 before being announced.
    Ciekawe, czy będą sprzedawali w kicie z 2600EX ultrazoom flashhead
    (hint : ciemnooo!)

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Ciekawe, czy będą sprzedawali w kicie z 2600EX ultrazoom flashhead
    (hint : ciemnooo!)
    Ja nie lubię jak jest za jasno - oczy bolą :wink::cool:.
    Kapitan Wagner

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

12-24, 24-105, 100-400 to fajny zestaw, ale raczej nie na Euro

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    http://www.canonrumors.com/2011/11/c...s-soonish-cr2/

Jak cena znormalnieje to z pewnością przygarnę .
    Śmiem wątpić czy znormalnieje. To szkło będzie po prostu znacznie droższe od obecnego 100-400. Nie tylko ze względu na technologię, ale także dlatego, że jest tańsze (ale nie tanie!) 70-300 L. Canon będzie robić coraz droższe szkła czy nam się to podoba czy nie.

Domyślnie

Czyżby 4 listopada mówili o następcy 5d mark II ?
    W xxxxx z tym Canonem i jego działem marketingu. Trzymam kase na 5d II i nie wiem czy trzymać dalej czy zacisnąć zęby i czekać na III.
    Nie wiadomo kiedy wyjdzie ani co się w nim zmieni ... Czy to tak ciężko przekazać ludziom, chociaż przybliżoną datę ? A zapomniałem ... mark II może przestać się tak dobrze sprzedawać ... szczerze ich nienawidzę ale jestem na ich łasce ... jak my wszyscy .
    Ktoś jest w stanie pobawić się we wróżbitę i na podstawie doświadczenia jak często odświeżają modele czy znając ich marketingowe zabiegi podać jakieś przewidywania ?
    Nie ukrywam, że ulepszanie video a na pewno pójdą w tym kierunku bardzo mi pasuje.
    Aczkolwiek foto i tak będzie ważniejsze.
    Chwile uciekają a człowiek nie ma na czym oprzeć swojej decyzji kupić / poczekać. Nie lubię tego ...
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 01-12-2011 o 21:14

Bywalec Awatar KrzysiekT
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Sprawa prosta, nawet jak pokażą np. jutro 5DMK3, to zanim dojdzie do Polski w jakiejś akceptowalnej cenie, minie jakieś pół roku albo i dłużej. Przykładowo, zapowiedziany 1DX ma być dostępny dopiero na początku Marca, więc w PL będzie około wakacji?
    Pozdrawiam, Krzysztof

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysiekT Zobacz posta
    Przykładowo, zapowiedziany 1DX ma być dostępny dopiero na początku Marca, więc w PL będzie około wakacji?
    jeszcze na wiosne - 8/6/2011 zaczyna sie szmacianka, i nie ma bata, zeby tam 1Dx nie bylo

ale z 5D jest nieco inaczej. to jest towar polkowy, nie dostepny na zamowienie, to Canon z reguly rzuca do sklepow krotko po premierze, bez przedplat, talonow i dawania tylka kierownikom Peweksu... czy jak to szlo
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez s1nn3r Zobacz posta
    Ktoś jest w stanie pobawić się we wróżbitę i na podstawie doświadczenia jak często odświeżają modele czy znając ich marketingowe zabiegi podać jakieś przewidywania ?
    Odkąd wprowadzili 7D, to wszystkie kolejne lustrzankowe premiery są "nieco" wybite ze znanych ram czasowych. Prywatnie uważam, że jest miejsce na lustrzankę z dużą ilością megapikseli (prawdopodobnie będzie to ten ufilmowiony aparat zapowiedziany miesiąc temu, równoległy do 1D X) oraz na następcę 5D Mark II (tu specyfikację można swobodnie odgadywać, ale logicznym wydawałoby się użycie tej samej matrycy co 1D X, bez szybkostrzelności na poziomie 12 kl./s - taka kombinacja nie będzie podgryzać filmowej "jedynki"). Kiedy będą w sprzedaży? Aronou.

Strona 7 z 269 PierwszyPierwszy ... 567891757107 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów