Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Mieszany widok

Domyślnie

Jeśli te cudo będzie miało więcej MP niż 1Dx to czy pojawi się następca 5D MKII? Może to sobie źle rozumuje ale wychodzi pełna klatka reporterska z "niewielką" ilością MP a teraz kolejna pełna klatka z większą ilość MP na pokładzie coś jakby dla studia foto i film. Znajdzie sie miejsce na 5D MK III ?
    6d - s 35 1.4 a - c 85 1.8 - t 16-28 2.8 - 430ex ii - yn 560 iii - s nx 10 - s nx 30 2.0
    past: 5d - 40d - 20d - c 28 1.8 - c 35 2.0 - c 17-40 4.0 l - t 90 2.8 vc - c 70-210 3.5-4.5 - t 17-50 2.8 - t 17-35 2.8-4.0

Paweł Postaleniec fotoBLOG

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelson Zobacz posta
    Jeśli te cudo będzie miało więcej MP niż 1Dx to czy pojawi się następca 5D MKII? Może to sobie źle rozumuje ale wychodzi pełna klatka reporterska z "niewielką" ilością MP a teraz kolejna pełna klatka z większą ilość MP na pokładzie coś jakby dla studia foto i film. Znajdzie sie miejsce na 5D MK III ?
    Oczywiście że się znajdzie. Być może nie w formie o której tutaj wielu marzy ale na pewno jakieś FF niejedykowe będzie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów