"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Gdzie masz te 12 fps ? Do profi roboty chcesz zaprząc bezlusterkowce czy SLT? Patrz na komplet cech, a nie na jeden parametr. Co ci da 12 fps w bezlusterkowcu z fatalnym wysokim ISO ? Albo SLT, które ma dumpingowe ceny by ludzie wchodzili w system, w którym nie ma długich rur dla reporterów? To ma być wyjście ?
Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...
Posprzątane.
Wiem że to wątek plotkarski ale proszę trzymać się tematu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Premiery 2 marca
Mówi się, że już 2 marca br. ma odbyć się premiera nowej lustrzanki serii EOS 5D. W związku z tym, iż wcześniej pojawiały się doniesienia na temat możliwego rozdzielenia linii 5D na modele EOS 5D Mark III i EOS 5D X ciężko powiedzieć, który z modeli poznamy w przyszłym tygodniu. Mimo to sugeruje się, iż w aparacie znajdzie się matryca o rozdzielczości 22 Mpix, 61-punktowy system AF, wizjer o pokryciu 100% kadru, 3.2-calowy ekran LCD i dwa sloty kart pamięci (CF i SD). A wszystko to za cenę ok. 3500 USD. Ponadto plotki głoszą, że tego samego dnia ma odbyć się premiera następcy EOS 600D.
oraz
Canon 590EX Speedlite
Jeżeli wszystkie plotki się potwierdzą, to 2 marca z pewnością należał będzie do firmy Canon. Mówi się bowiem, że tego dnia ma odbyć się także premiera nowej lampy błyskowej Canon 590EX Speedlite.
Może palnik odchylany jak w lampach sony ?![]()
po co Wam nowe aparaty? Stare nie robią już ładnych zdjęć?
![]()