Przy tak duzej konkurencji nie spodzieewalbym sie takich ladnie namalowanych na 2 lata wprzod roadmap.
Chociaz za pewnego rodzaju roadmapyuznaje premiere np 1dX i tych nowych szkiel ktore maja poinformowac userow zeby uzbroili sie w cierpliwosc.
Wyjatkiem w tej branży sa chyba EVILe ktore jako zupelne swiezaki potrzebywaly reklamy i zapewnien ze beda rozbudowane i mniej wiecej o co .. inaczej nikt by tego nie kupil.
Wielu producentów tak robi.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ale monopol ma też pewne zalety - np. wywołana nim ociężałość Intela/Microsoftu spowodowała, że pięć lat temu inny wówczas-nie-monopolista stworzył i kroi teraz pół rynku telefonów (z ARMem) i cały tort tabletów (z iOSem).
Więc mam nadzieję, że i ta historia nie powtórzy się jako farsa, a naszego Canona Sony wespół w zespół z Nikonem solidnie usiecze.
EOS - conditio sine Kwanon...
No i mamy patent na dlugo oczekiwane nowe C. 24-70mm f/2.8 L IS.
http://www.canonrumors.com/2012/07/p...4-70-f2-8l-is/
Ciekawym ile trzeba bedzie jeszcze czekac na ten obiektyw?
Ostatnio edytowane przez RomanS ; 10-07-2012 o 12:11
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Wersja IS będzie konkurować z Tamronem więc musi być tańsza od mk II![]()
CR2 czyli robi się nieźle:
http://www.canonrumors.com/2012/07/c...me-camera-cr2/
entry level FF? Tylko czym miałby zawalczyć z mkII przy takiej specyfikacji? (który oczywiście zostanie od razu wycofany ze sprzedaży)
Rozmiar? Waga? 19 pkt AF ale może wszystkie krzyżowe?
Chyba haczyk tkwi w nowych szkłach STM. Obstawiam KIT w rodzaju 28-135/3.5-5.6 STM a więc full AF w wideo - czyli gratka dla amatorów.
Może być naprawdę ciekawie![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk